Philips televisie 55PUS7101

Specificaties

3-dimensionaal Nee
Analoge audio-uitgang 1
Curved Nee
Beeldscherm verversing snelheid 2000 Hz
DLNA Ja
Maximale resolutie stand Ultra HD/4K
Aantal S-Video ingang poorten 1
Aantal VGA aansluitingen 0
Ethernet verbinding 1
Scart aansluiting 1
Schermdiagonaal (inch) 55
Ingebouwde dvd-speler Nee
Afstandsbediening Ja
3D technologie Passief
USB aansluiting 2
Wifi Ja
Type scherm LED
Merk Philips
Kleur Zwart
Contrastratio Onbekend
Smart TV ja
Aantal USB-poorten 2
Energielabel A
3-dimensionaal Nee
Analoge audio-uitgang 1
Curved Nee
Beeldscherm verversing snelheid 2000 Hz
DLNA Ja
Maximale resolutie stand Ultra HD/4K
Aantal S-Video ingang poorten 1
Aantal VGA aansluitingen 0
Ethernet verbinding 1
Scart aansluiting 1
Schermdiagonaal (inch) 55
Ingebouwde dvd-speler Nee
Afstandsbediening Ja
3D technologie Passief
USB aansluiting 2
Wifi Ja
Type scherm LED
Merk Philips
Kleur Zwart
Contrastratio Onbekend
Smart TV ja
Aantal USB-poorten 2
Energielabel A

Uitgebreide omschrijving

Philips 55PUS7101/12: Zie ieder detail op 55inch met perfecte kleuren Een samenkomst van prachtig vormgeving en loei scherp beeld.De 55PUS7101 van Philips geeft jou een 55"scherm met 4K Ultra HD-Led kwaliteit. Met verschillende beeldversterkende technieken zoals Perfect Natural Motion die trillingen verminderd en Premium Color die alle kleuren 85% verbeterd vergeet je dat je naar een scherm kijkt! Dankzij de vele aansluitingen op de Philips 55PUS7101 maak je van deze Android TV een echt multimedia centrum.Ben jij klaar voor de visuele beleving die inspeelt op jouw zintuigen en emoties? 4K Ultra HD-LED 55inch (139 cm) 2000 PPI 30W Sound Energieklasse A Android TV Quad Core processor Ingebouwde Wi-Fi Ambilight 3 Pixel Precise Ultra HD : Perfect Natural Motion HDR Plus Premium Color Micro Dimming Pro Geheugen: 16GB (uitbreidbaar) 4x HDMI 3x USB Gewicht incl. voet: 19,4 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 123,3 x 78,8 x 22,3 cm : De beste resolutie ooit Met het Picture Precise Ultra HD 55"scherm zet de Philips 55PUS7101/12 een nieuwe standaard voor HD televisies. Met de geavanceerde software in de motor worden alle beelden omgezet in kraakhelder 4K Ultra HD resolutie. Dankzij de HDR Plus worden alle beelden getoond met onvergelijkbaar contrast. Dieper zwart, levendige kleuren brengen het pallet tot leven zoals nooit te voren! Minuscule lokale dimming De innovatieve technologie van Micro Dimming Pro creëert, in samenwerking met HDR Plus, superieure helderheid en een hoog visueel contrast. Door rekening te houden met het omgevingslicht gebruikt de 55PUS7101 op intelligente wijze het zwartste zwart en het witste wit. Door het licht te versterken of verminderen op specifieke plaatsen in het beeld worden de kleuren vele malen intenser. Een zwart-wit film was nog nooit zo levendig! : : De lerende Android TV De Philips 55PUS7101/12 is een Android TV. Om precies te zijn, een intelligente Android TV. Deze 4K Ultra HD tv leert jou graag kennen aan de hand van jouw voorkeuren en favorieten. Ontdek nieuwe films, series, muziek en apps met persoonlijke aanbevelingen. Start de film op de tv en bekijk hem later verder op je tablet. Hoe vaker jij de televisie gebruikt, hoe meer je er van gaat houden. Krachtig design De stijlvolle vormgeving van de Philips 55PUS7101 brengt een krachtig design jouw huis in. Met de Ambilight sfeerverlichting vloeit alles het 55"scherm uit. De gehele nieuwe serie heeft de dunste schermen ooit en nemen op die manier nóg minder ruimte in beslag. Combineer de moderne uitstraling met het kraakheldere, ultra scherpe beeld en je hebt een fantastische aanwinst! :
Philips 55PUS7101/12: Zie ieder detail op 55inch met perfecte kleuren Een samenkomst van prachtig vormgeving en loei scherp beeld.De 55PUS7101 van Philips geeft jou een 55"scherm met 4K Ultra HD-Led kwaliteit. Met verschillende beeldversterkende technieken zoals Perfect Natural Motion die trillingen verminderd en Premium Color die alle kleuren 85% verbeterd vergeet je dat je naar een scherm kijkt! Dankzij de vele aansluitingen op de Philips 55PUS7101 maak je van deze Android TV een echt multimedia centrum.Ben jij klaar voor de visuele beleving die inspeelt op jouw zintuigen en emoties?
4K Ultra HD-LED 55inch (139 cm) 2000 PPI 30W Sound Energieklasse A Android TV Quad Core processor Ingebouwde Wi-Fi Ambilight 3 Pixel Precise Ultra HD : Perfect Natural Motion HDR Plus Premium Color Micro Dimming Pro Geheugen: 16GB (uitbreidbaar) 4x HDMI 3x USB Gewicht incl. voet: 19,4 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 123,3 x 78,8 x 22,3 cm : De beste resolutie ooit Met het Picture Precise Ultra HD 55"scherm zet de Philips 55PUS7101/12 een nieuwe standaard voor HD televisies. Met de geavanceerde software in de motor worden alle beelden omgezet in kraakhelder 4K Ultra HD resolutie. Dankzij de HDR Plus worden alle beelden getoond met onvergelijkbaar contrast. Dieper zwart, levendige kleuren brengen het pallet tot leven zoals nooit te voren! Minuscule lokale dimming De innovatieve technologie van Micro Dimming Pro creëert, in samenwerking met HDR Plus, superieure helderheid en een hoog visueel contrast. Door rekening te houden met het omgevingslicht gebruikt de 55PUS7101 op intelligente wijze het zwartste zwart en het witste wit. Door het licht te versterken of verminderen op specifieke plaatsen in het beeld worden de kleuren vele malen intenser. Een zwart-wit film was nog nooit zo levendig! : : De lerende Android TV De Philips 55PUS7101/12 is een Android TV. Om precies te zijn, een intelligente Android TV. Deze 4K Ultra HD tv leert jou graag kennen aan de hand van jouw voorkeuren en favorieten. Ontdek nieuwe films, series, muziek en apps met persoonlijke aanbevelingen. Start de film op de tv en bekijk hem later verder op je tablet. Hoe vaker jij de televisie gebruikt, hoe meer je er van gaat houden. Krachtig design De stijlvolle vormgeving van de Philips 55PUS7101 brengt een krachtig design jouw huis in. Met de Ambilight sfeerverlichting vloeit alles het 55"scherm uit. De gehele nieuwe serie heeft de dunste schermen ooit en nemen op die manier nóg minder ruimte in beslag. Combineer de moderne uitstraling met het kraakheldere, ultra scherpe beeld en je hebt een fantastische aanwinst! :
Hele omschrijving
Price pending
Verkoop door Blokker.nl

Omschrijving

Philips 55PUS7102
Philips 55PUS7102
Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
 • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 0,99.
 • Dit artikel kan vanwege de afmeting, omvang en/of distributiewijze niet worden afgehaald in één van onze filialen.
  • Bezorging aan huis door PostNL (reguliere pakketdienst)
   Wat u op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, heeft u binnen 1 à 2 dagen in huis. Volg de Track & Trace-code, die u per e-mail ontvangt, voor de actuele status van uw bestelling. Zie het afleverschema hieronder.

  • Afhalen in een filiaal van Blokker
   Wat u op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, kunt u de volgende dag na 16.00 in het filiaal afhalen. Volg de Track & Trace-code, die u per e-mail ontvangt, voor de actuele status van uw bestelling.


  • Afleverschema
Besteld op: Leverdag: Besteld op: Leverdag:
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag Maandag na 22:00 uur Woensdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag Dinsdag na 22:00 uur Donderdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag Woensdag na 22:00 uur Vrijdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag Donderdag na 22:00 uur Zaterdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag Vrijdag na 22:00 uur Maandag
Zaterdag & zondag Maandag


 • Bezorging van (tuin)meubelen met PostNL Extra@home
  U kunt uw (tuin)meubelen en artikelen met afwijkende maten, heel eenvoudig bestellen via Blokker.nl en laten bezorgen door PostNL Extra@Home. U kunt hierbij kiezen voor levering binnen 2 werkdagen of op afspraak. Zie het afleverschema hier onder voor levering binnen 2 werkdagen. Deze orders worden niet op zaterdag/zondag en/of feestdagen geleverd.
  Levering op afspraak wil zeggen dat u binnen 3 werkdagen een SMS ontvangt waarmee u online een afspraak kunt inplannen. Mocht u hier geen gehoor aan kunnen geven, dan wordt u gebeld door PostNL voor een leverafspraak binnen 10 werkdagen. Gewoon wanneer het u uitkomt!


 • Bezorgkosten grote artikelen
  De bezorgkosten voor tuinsets, meubelen of artikelen met afwijkende maten tot €500,- zijn €30,-
  De bezorgkosten voor tuinsets, meubelen of artikelen met afwijkende maten boven de €500,- zijn gratis.


 • Afleverschema van levering binnen 2 werkdagen
  Besteld op: Leverdag:
  Maandag Woensdag
  Dinsdag Donderdag
  Woensdag Vrijdag
  Donderdag Maandag
  Vrijdag Dinsdag
  Zaterdag Dinsdag
  Zondag Dinsdag


 • Retourneren
  Mocht je niet tevreden zijn over het ontvangen artikel dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren.
  Wanneer je een artikel wilt retourneren dat meer dan €129,95 heeft gekost, dan verzoeken wij je contact op te nemen met de klantenservice. De klantenservice maakt dan afspraken met jou over de manier van retourneren van het artikel.

  Als het artikel minder dan €129,95 heeft gekost kun je deze retourneren in een filiaal van Blokker of kun je het artikel naar Blokker opsturen via de post. Te retourneren tuinartikelen, meubelen of artikelen met afwijkende maten worden bij jou thuis opgehaald. Hiertoe verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice verzorgt tevens de restitutie van het betaalde bedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten binnen 30 dagen. Je ontvangt per e-mail bericht wanneer het bedrag op je rekening wordt bijgeschreven.


 •  
  Zo werkt gratis retourneren
   
  • Retourkosten € 0,00.
  • *Alleen geldig op producten tot € 129,95