Philips 55PUS8601

Specificaties

Afmetingen zonder voet (cm) Onbekend
Aantal analoge audio-uitgangen 1
Aantal VGA aansluitingen 0
Afstandsbediening Ja
3D technologie Passief
Aantal Scart aansluitingen 1
Beeldscherm verversing snelheid (Hz) 1800 Hz
DLNA Ja
Aantal Ethernet aansluitingen 1
3-dimensionaal Nee
Beeldschermresolutie Ultra HD/4K
Curved Nee
Afmetingen inclusief voet (cm) Onbekend
Type scherm LED
Ingebouwde dvd-speler Nee
Wifi Ja
Aantal USB aansluitingen 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal S-Video ingang poorten 1
Merk Philips
Kleur Zwart
Schermdiagonaal (inch) 55
Contrastratio Onbekend
Smart TV ja
Energielabel A
Afmetingen zonder voet (cm) Onbekend
Aantal analoge audio-uitgangen 1
Aantal VGA aansluitingen 0
Afstandsbediening Ja
3D technologie Passief
Aantal Scart aansluitingen 1
Beeldscherm verversing snelheid (Hz) 1800 Hz
DLNA Ja
Aantal Ethernet aansluitingen 1
3-dimensionaal Nee
Beeldschermresolutie Ultra HD/4K
Curved Nee
Afmetingen inclusief voet (cm) Onbekend
Type scherm LED
Ingebouwde dvd-speler Nee
Wifi Ja
Aantal USB aansluitingen 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal S-Video ingang poorten 1
Merk Philips
Kleur Zwart
Schermdiagonaal (inch) 55
Contrastratio Onbekend
Smart TV ja
Energielabel A

Uitgebreide omschrijving

Philips 55PUS8601/12: Levensechte televisie-ervaring op 55inch De ultraslanke Philips 55PUS8601 is een aanwinst in huis. Beelden worden hierop scherper dan scherp weergegeven, dankzij de combinatie van de 4K Ultra-HD resolutie, Perfect Pixel HD en Bright Pro. De Ambilight-technologie maakt je televisie-ervaring nog levendiger, door het kleurenpalet op de muur. Je televisie wordt nog groter en beelden nog natuurlijker. De geluiden maken je ervaring compleet, wanneer ze uit de achttien speakers schallen. En heb je een keer geen zin in een Tv-programma? Dan kun je series, muziek en andere content eenvoudig downloaden via de Google-applicaties op deze 55PUS8601 van Philips. 4K Ultra HD-LED 55inch (139 cm) 2600 PPI 50W Sound - Detachable speakers Energieklasse A Android TV Hex Core processor Ingebouwde Wi-Fi Ambilight 4 Perfect Pixel Ultra HD : Perfect Natural Motion HDR Plus Premium Color Micro Dimming Pro Geheugen: 16GB (uitbreidbaar) 4x HDMI 3x USB Gewicht incl. voet: 20,6 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 131,7 x 75,8 x 22,7 cm : Superieure beeldweergave De 4K Ultra HD-resolutie van de Philips 55PUS8601 laat je beelden scherper zien dan ooit tevoren. Meer dan acht miljoen pixels, een verbeterd contrast en perfecte details zijn slechts enkele pluspunten van deze ultieme resolutie. Ook BrightPro helpt mee in de verbetering van het beeld: witte beelden worden nog witter waardoor je levensechte beelden ziet en een superieur contrast. Ten slotte is de televisie voorzien van Perfect Pixel Ultra HD, waardoor alle beelden in 4K Ultra HD-resolutie worden omgezet. Meeslepend Ambilight De Ambilight-technologie zorgt ervoor dat aan vier zijden van de Philips 55PUS8601 een uitnodigend licht schijnt. Je televisie wordt zo nog groter en je kijkervaring nog meeslepender. De spanning spat van je scherm dankzij deze technologie! : : Super snel streamen Dankzij Android op de 55PUS8601, stream je super eenvoudig films, video':s en andere content op je televisie, zodat je alles haarscherp ziet. De televisie heeft een geheugen van 16 GB, waardoor je alle content die je in de Google Play store downloadt kunt opslaan en hergebruiken. Eersteklas geluid Niet alleen het beeld van de Philips 55PUS8601 is fantastisch, het geluid mag er ook wezen! Een meeslepende Surround Sound met diepe bastonen maken van iedere kijkervaring een feestje. En gebruik de apart te bestellen luidsprekerbasis-set om de speakers waar dan ook in de kamer te plaatsen. Op die manier wordt het geluid versterkt en met het slanke draadloze design past het in ieder interieur. :
Philips 55PUS8601/12: Levensechte televisie-ervaring op 55inch De ultraslanke Philips 55PUS8601 is een aanwinst in huis. Beelden worden hierop scherper dan scherp weergegeven, dankzij de combinatie van de 4K Ultra-HD resolutie, Perfect Pixel HD en Bright Pro. De Ambilight-technologie maakt je televisie-ervaring nog levendiger, door het kleurenpalet op de muur. Je televisie wordt nog groter en beelden nog natuurlijker. De geluiden maken je ervaring compleet, wanneer ze uit de achttien speakers schallen. En heb je een keer geen zin in een Tv-programma? Dan kun je series, muziek en andere content eenvoudig downloaden via de Google-applicaties op deze 55PUS8601 van Philips.
4K Ultra HD-LED 55inch (139 cm) 2600 PPI 50W Sound - Detachable speakers Energieklasse A Android TV Hex Core processor Ingebouwde Wi-Fi Ambilight 4 Perfect Pixel Ultra HD : Perfect Natural Motion HDR Plus Premium Color Micro Dimming Pro Geheugen: 16GB (uitbreidbaar) 4x HDMI 3x USB Gewicht incl. voet: 20,6 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 131,7 x 75,8 x 22,7 cm : Superieure beeldweergave De 4K Ultra HD-resolutie van de Philips 55PUS8601 laat je beelden scherper zien dan ooit tevoren. Meer dan acht miljoen pixels, een verbeterd contrast en perfecte details zijn slechts enkele pluspunten van deze ultieme resolutie. Ook BrightPro helpt mee in de verbetering van het beeld: witte beelden worden nog witter waardoor je levensechte beelden ziet en een superieur contrast. Ten slotte is de televisie voorzien van Perfect Pixel Ultra HD, waardoor alle beelden in 4K Ultra HD-resolutie worden omgezet. Meeslepend Ambilight De Ambilight-technologie zorgt ervoor dat aan vier zijden van de Philips 55PUS8601 een uitnodigend licht schijnt. Je televisie wordt zo nog groter en je kijkervaring nog meeslepender. De spanning spat van je scherm dankzij deze technologie! : : Super snel streamen Dankzij Android op de 55PUS8601, stream je super eenvoudig films, video':s en andere content op je televisie, zodat je alles haarscherp ziet. De televisie heeft een geheugen van 16 GB, waardoor je alle content die je in de Google Play store downloadt kunt opslaan en hergebruiken. Eersteklas geluid Niet alleen het beeld van de Philips 55PUS8601 is fantastisch, het geluid mag er ook wezen! Een meeslepende Surround Sound met diepe bastonen maken van iedere kijkervaring een feestje. En gebruik de apart te bestellen luidsprekerbasis-set om de speakers waar dan ook in de kamer te plaatsen. Op die manier wordt het geluid versterkt en met het slanke draadloze design past het in ieder interieur. :
Hele omschrijving
Price pending
Verkoop door Blokker.nl

Omschrijving

Philips 55PUS8602
Philips 55PUS8602
Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 0,99.
  • Dit artikel kan vanwege de afmeting, omvang en/of distributiewijze niet worden afgehaald in één van onze filialen.
  • *Bestellingen die op zaterdag voor 22:00 uur worden besteld, worden geleverd op maandag

 
zo werkt retourneren
 
  • Retourkosten € 0,00.
  • *Alleen geldig op producten tot € 129,95