Philips 65PUS8601

Specificaties

Aantal USB-poorten 2
Aantal USB aansluitingen 2
Afstandsbediening Ja
3D technologie Passief
Aantal S-Video ingang poorten 1
Beeldscherm verversing snelheid (Hz) 1800 Hz
DLNA Ja
Afmetingen inclusief voet (cm) Onbekend
3-dimensionaal Nee
Aantal Ethernet aansluitingen 1
Beeldschermresolutie Ultra HD/4K
Afmetingen zonder voet (cm) Onbekend
Curved Nee
Aantal VGA aansluitingen 0
Type scherm LED
Wifi Ja
Ingebouwde dvd-speler Nee
Aantal analoge audio-uitgangen 1
Aantal Scart aansluitingen 1
Merk Philips
Kleur Zwart
Schermdiagonaal (inch) 65
Contrastratio Onbekend
Smart TV ja
Energielabel A+
Aantal USB-poorten 2
Aantal USB aansluitingen 2
Afstandsbediening Ja
3D technologie Passief
Aantal S-Video ingang poorten 1
Beeldscherm verversing snelheid (Hz) 1800 Hz
DLNA Ja
Afmetingen inclusief voet (cm) Onbekend
3-dimensionaal Nee
Aantal Ethernet aansluitingen 1
Beeldschermresolutie Ultra HD/4K
Afmetingen zonder voet (cm) Onbekend
Curved Nee
Aantal VGA aansluitingen 0
Type scherm LED
Wifi Ja
Ingebouwde dvd-speler Nee
Aantal analoge audio-uitgangen 1
Aantal Scart aansluitingen 1
Merk Philips
Kleur Zwart
Schermdiagonaal (inch) 65
Contrastratio Onbekend
Smart TV ja
Energielabel A+

Uitgebreide omschrijving

Philips 65PUS8601/12: Ongeëvenaarde scherpte en details op 65" Dit model van Philips is voorzien van een 4K Ultra HD-LED 65"scherm en geniale afneembare luidsprekers.De 65PUS8601 is een Android TV met een net zo'n slimme afstandsbediening met Voice Control. De dunne, stijlvolle lijst is voorzien van vierzijdig Ambilight waardoor jij alles nog meer ervaart!Ultra HD en BrightPro herstellen beelden van elke willekeurige bron voor ongeëvenaard scherpe weergave.Deze prestaties danken hun kracht aan de Hex Core processor, alles verloopt razendsnel en zonder dat jij ook maar een moment hoeft te wachten. Met de Philips 65PUS8601/12 breng jij een kristal heldere weergave met fantastische details in huis. Je wilt nooit meer zonder. 4K Ultra HD-LED 65inch (164 cm) 2600 PPI 50W Sound - Detachable speakers Energieklasse A Android TV Hex Core processor Ingebouwde Wi-Fi Ambilight 4 Perfect Pixel Ultra HD Engine : Perfect Natural Motion BrightPro HDR Premium Premium Color Micro Dimming Pro Geheugen: 16GB (uitbreidbaar) 4x HDMI 3x USB Gewicht incl. voet: 27 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 155,1 x 89,2 x 27 cm : Ultieme resolutie Vier keer zoveel resolutie als een conventionele Full HD-TV. Meer dan acht miljoen pixels en Ultra Resolutie-upscaling technologie maken van elk beeld het beste, ook als de oorspronkelijke kwaliteit wat minder is. Verbeterde scherpte, grotere diepteweergave en perfecte details, het beeld van de Philips 65PUS8601/12 is kwalitatief uitmuntend! Indrukwekkend hoog contrast Met dank aan BrightPro wordt het contrast tot twee keer meer versterkt dan met normale LED-achtergrondverlichting. Op de 65PUS8601 worden de felle delen versterkt en blijft zwart toch diepzwart. Het resultaat is levensechte beelden met diepere donkere tinten en waanzinnig contrast. Ervaar al jouw content op hoog niveau! : : Sfeervolle vormgeving De stijlvolle omlijsting van de Philips 65PUS8601/12 is meer dan een simpele lijst. Met vierzijdig Ambilight betrekt deze Smart TV de ruimte om te tv bij jouw beleving. Een extra brede lichtkrans waardoor het 65"scherm nóg groter lijkt. Kleur, actie en bewegingen knallen van het scherm de kamer in, de kijkervaring wordt zo gigantisch! Daarnaast zijn de speakers aan de zijkanten van deze prachtige televisie afneembaar en te plaatsen op de luidsprekerbasis-set . Zo plaats je de speakers door de hele kamer om het optimale geluid te creeren! Slimme interactie Bij deze spectaculaire televisie hoort ook een intelligente afstandsbediening. De nieuwe afstandsbediening is net zo slim als de Android TV zelf. Met het praktische qwertytoetsenbord zoek je eenvoudig in alle apps en content. Maar het leukste is natuurlijk de Google Voice! Zeg bijvoorbeeld ""Open YouTube"en de Philips 65PUS8601/12 opent zonder ook maar een keer te klikken de YouTube app! Simpel en super handig! :
Philips 65PUS8601/12: Ongeëvenaarde scherpte en details op 65" Dit model van Philips is voorzien van een 4K Ultra HD-LED 65"scherm en geniale afneembare luidsprekers.De 65PUS8601 is een Android TV met een net zo'n slimme afstandsbediening met Voice Control. De dunne, stijlvolle lijst is voorzien van vierzijdig Ambilight waardoor jij alles nog meer ervaart!Ultra HD en BrightPro herstellen beelden van elke willekeurige bron voor ongeëvenaard scherpe weergave.Deze prestaties danken hun kracht aan de Hex Core processor, alles verloopt razendsnel en zonder dat jij ook maar een moment hoeft te wachten. Met de Philips 65PUS8601/12 breng jij een kristal heldere weergave met fantastische details in huis. Je wilt nooit meer zonder.
4K Ultra HD-LED 65inch (164 cm) 2600 PPI 50W Sound - Detachable speakers Energieklasse A Android TV Hex Core processor Ingebouwde Wi-Fi Ambilight 4 Perfect Pixel Ultra HD Engine : Perfect Natural Motion BrightPro HDR Premium Premium Color Micro Dimming Pro Geheugen: 16GB (uitbreidbaar) 4x HDMI 3x USB Gewicht incl. voet: 27 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 155,1 x 89,2 x 27 cm : Ultieme resolutie Vier keer zoveel resolutie als een conventionele Full HD-TV. Meer dan acht miljoen pixels en Ultra Resolutie-upscaling technologie maken van elk beeld het beste, ook als de oorspronkelijke kwaliteit wat minder is. Verbeterde scherpte, grotere diepteweergave en perfecte details, het beeld van de Philips 65PUS8601/12 is kwalitatief uitmuntend! Indrukwekkend hoog contrast Met dank aan BrightPro wordt het contrast tot twee keer meer versterkt dan met normale LED-achtergrondverlichting. Op de 65PUS8601 worden de felle delen versterkt en blijft zwart toch diepzwart. Het resultaat is levensechte beelden met diepere donkere tinten en waanzinnig contrast. Ervaar al jouw content op hoog niveau! : : Sfeervolle vormgeving De stijlvolle omlijsting van de Philips 65PUS8601/12 is meer dan een simpele lijst. Met vierzijdig Ambilight betrekt deze Smart TV de ruimte om te tv bij jouw beleving. Een extra brede lichtkrans waardoor het 65"scherm nóg groter lijkt. Kleur, actie en bewegingen knallen van het scherm de kamer in, de kijkervaring wordt zo gigantisch! Daarnaast zijn de speakers aan de zijkanten van deze prachtige televisie afneembaar en te plaatsen op de luidsprekerbasis-set . Zo plaats je de speakers door de hele kamer om het optimale geluid te creeren! Slimme interactie Bij deze spectaculaire televisie hoort ook een intelligente afstandsbediening. De nieuwe afstandsbediening is net zo slim als de Android TV zelf. Met het praktische qwertytoetsenbord zoek je eenvoudig in alle apps en content. Maar het leukste is natuurlijk de Google Voice! Zeg bijvoorbeeld ""Open YouTube"en de Philips 65PUS8601/12 opent zonder ook maar een keer te klikken de YouTube app! Simpel en super handig! :
Hele omschrijving
Price pending
Verkoop door Blokker.nl

Omschrijving

Philips 65PUS8602
Philips 65PUS8602
Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 0,99.
  • Dit artikel kan vanwege de afmeting, omvang en/of distributiewijze niet worden afgehaald in één van onze filialen.
  • *Bestellingen die op zaterdag voor 22:00 uur worden besteld, worden geleverd op maandag

 
zo werkt retourneren
 
  • Retourkosten € 0,00.
  • *Alleen geldig op producten tot € 129,95