Philips televisie 65PUS8601

Specificaties

USB aansluiting 2
Beeldscherm verversing snelheid 1800 Hz
DLNA Ja
3D technologie Passief
Aantal S-Video ingang poorten 1
Afstandsbediening Ja
Maximale resolutie stand Ultra HD/4K
Schermdiagonaal (inch) 65
3-dimensionaal Nee
Ethernet verbinding 1
Curved Nee
Aantal VGA aansluitingen 0
Type scherm LED
Ingebouwde dvd-speler Nee
Wifi Ja
Analoge audio-uitgang 1
Scart aansluiting 1
Merk Philips
Kleur Zwart
Contrastratio Onbekend
Smart TV ja
Aantal USB-poorten 2
Energielabel A+
USB aansluiting 2
Beeldscherm verversing snelheid 1800 Hz
DLNA Ja
3D technologie Passief
Aantal S-Video ingang poorten 1
Afstandsbediening Ja
Maximale resolutie stand Ultra HD/4K
Schermdiagonaal (inch) 65
3-dimensionaal Nee
Ethernet verbinding 1
Curved Nee
Aantal VGA aansluitingen 0
Type scherm LED
Ingebouwde dvd-speler Nee
Wifi Ja
Analoge audio-uitgang 1
Scart aansluiting 1
Merk Philips
Kleur Zwart
Contrastratio Onbekend
Smart TV ja
Aantal USB-poorten 2
Energielabel A+

Uitgebreide omschrijving

Philips 65PUS8601/12: Ongeëvenaarde scherpte en details op 65" Dit model van Philips is voorzien van een 4K Ultra HD-LED 65"scherm en geniale afneembare luidsprekers.De 65PUS8601 is een Android TV met een net zo'n slimme afstandsbediening met Voice Control. De dunne, stijlvolle lijst is voorzien van vierzijdig Ambilight waardoor jij alles nog meer ervaart!Ultra HD en BrightPro herstellen beelden van elke willekeurige bron voor ongeëvenaard scherpe weergave.Deze prestaties danken hun kracht aan de Hex Core processor, alles verloopt razendsnel en zonder dat jij ook maar een moment hoeft te wachten. Met de Philips 65PUS8601/12 breng jij een kristal heldere weergave met fantastische details in huis. Je wilt nooit meer zonder. 4K Ultra HD-LED 65inch (164 cm) 2600 PPI 50W Sound - Detachable speakers Energieklasse A Android TV Hex Core processor Ingebouwde Wi-Fi Ambilight 4 Perfect Pixel Ultra HD Engine : Perfect Natural Motion BrightPro HDR Premium Premium Color Micro Dimming Pro Geheugen: 16GB (uitbreidbaar) 4x HDMI 3x USB Gewicht incl. voet: 27 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 155,1 x 89,2 x 27 cm : Ultieme resolutie Vier keer zoveel resolutie als een conventionele Full HD-TV. Meer dan acht miljoen pixels en Ultra Resolutie-upscaling technologie maken van elk beeld het beste, ook als de oorspronkelijke kwaliteit wat minder is. Verbeterde scherpte, grotere diepteweergave en perfecte details, het beeld van de Philips 65PUS8601/12 is kwalitatief uitmuntend! Indrukwekkend hoog contrast Met dank aan BrightPro wordt het contrast tot twee keer meer versterkt dan met normale LED-achtergrondverlichting. Op de 65PUS8601 worden de felle delen versterkt en blijft zwart toch diepzwart. Het resultaat is levensechte beelden met diepere donkere tinten en waanzinnig contrast. Ervaar al jouw content op hoog niveau! : : Sfeervolle vormgeving De stijlvolle omlijsting van de Philips 65PUS8601/12 is meer dan een simpele lijst. Met vierzijdig Ambilight betrekt deze Smart TV de ruimte om te tv bij jouw beleving. Een extra brede lichtkrans waardoor het 65"scherm nóg groter lijkt. Kleur, actie en bewegingen knallen van het scherm de kamer in, de kijkervaring wordt zo gigantisch! Daarnaast zijn de speakers aan de zijkanten van deze prachtige televisie afneembaar en te plaatsen op de luidsprekerbasis-set . Zo plaats je de speakers door de hele kamer om het optimale geluid te creeren! Slimme interactie Bij deze spectaculaire televisie hoort ook een intelligente afstandsbediening. De nieuwe afstandsbediening is net zo slim als de Android TV zelf. Met het praktische qwertytoetsenbord zoek je eenvoudig in alle apps en content. Maar het leukste is natuurlijk de Google Voice! Zeg bijvoorbeeld ""Open YouTube"en de Philips 65PUS8601/12 opent zonder ook maar een keer te klikken de YouTube app! Simpel en super handig! :
Philips 65PUS8601/12: Ongeëvenaarde scherpte en details op 65" Dit model van Philips is voorzien van een 4K Ultra HD-LED 65"scherm en geniale afneembare luidsprekers.De 65PUS8601 is een Android TV met een net zo'n slimme afstandsbediening met Voice Control. De dunne, stijlvolle lijst is voorzien van vierzijdig Ambilight waardoor jij alles nog meer ervaart!Ultra HD en BrightPro herstellen beelden van elke willekeurige bron voor ongeëvenaard scherpe weergave.Deze prestaties danken hun kracht aan de Hex Core processor, alles verloopt razendsnel en zonder dat jij ook maar een moment hoeft te wachten. Met de Philips 65PUS8601/12 breng jij een kristal heldere weergave met fantastische details in huis. Je wilt nooit meer zonder.
4K Ultra HD-LED 65inch (164 cm) 2600 PPI 50W Sound - Detachable speakers Energieklasse A Android TV Hex Core processor Ingebouwde Wi-Fi Ambilight 4 Perfect Pixel Ultra HD Engine : Perfect Natural Motion BrightPro HDR Premium Premium Color Micro Dimming Pro Geheugen: 16GB (uitbreidbaar) 4x HDMI 3x USB Gewicht incl. voet: 27 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 155,1 x 89,2 x 27 cm : Ultieme resolutie Vier keer zoveel resolutie als een conventionele Full HD-TV. Meer dan acht miljoen pixels en Ultra Resolutie-upscaling technologie maken van elk beeld het beste, ook als de oorspronkelijke kwaliteit wat minder is. Verbeterde scherpte, grotere diepteweergave en perfecte details, het beeld van de Philips 65PUS8601/12 is kwalitatief uitmuntend! Indrukwekkend hoog contrast Met dank aan BrightPro wordt het contrast tot twee keer meer versterkt dan met normale LED-achtergrondverlichting. Op de 65PUS8601 worden de felle delen versterkt en blijft zwart toch diepzwart. Het resultaat is levensechte beelden met diepere donkere tinten en waanzinnig contrast. Ervaar al jouw content op hoog niveau! : : Sfeervolle vormgeving De stijlvolle omlijsting van de Philips 65PUS8601/12 is meer dan een simpele lijst. Met vierzijdig Ambilight betrekt deze Smart TV de ruimte om te tv bij jouw beleving. Een extra brede lichtkrans waardoor het 65"scherm nóg groter lijkt. Kleur, actie en bewegingen knallen van het scherm de kamer in, de kijkervaring wordt zo gigantisch! Daarnaast zijn de speakers aan de zijkanten van deze prachtige televisie afneembaar en te plaatsen op de luidsprekerbasis-set . Zo plaats je de speakers door de hele kamer om het optimale geluid te creeren! Slimme interactie Bij deze spectaculaire televisie hoort ook een intelligente afstandsbediening. De nieuwe afstandsbediening is net zo slim als de Android TV zelf. Met het praktische qwertytoetsenbord zoek je eenvoudig in alle apps en content. Maar het leukste is natuurlijk de Google Voice! Zeg bijvoorbeeld ""Open YouTube"en de Philips 65PUS8601/12 opent zonder ook maar een keer te klikken de YouTube app! Simpel en super handig! :
Hele omschrijving
Price pending
Verkoop door Blokker.nl

Omschrijving

Philips 65PUS8602
Philips 65PUS8602
Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
 • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 0,99.
 • Dit artikel kan vanwege de afmeting, omvang en/of distributiewijze niet worden afgehaald in één van onze filialen.
  • Bezorging aan huis door PostNL (reguliere pakketdienst)
   Wat u op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, heeft u binnen 1 à 2 dagen in huis. Volg de Track & Trace-code, die u per e-mail ontvangt, voor de actuele status van uw bestelling. Zie het afleverschema hieronder.

  • Afhalen in een filiaal van Blokker
   Wat u op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, kunt u de volgende dag na 16.00 in het filiaal afhalen. Volg de Track & Trace-code, die u per e-mail ontvangt, voor de actuele status van uw bestelling.


  • Afleverschema
Besteld op: Leverdag: Besteld op: Leverdag:
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag Maandag na 22:00 uur Woensdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag Dinsdag na 22:00 uur Donderdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag Woensdag na 22:00 uur Vrijdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag Donderdag na 22:00 uur Zaterdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag Vrijdag na 22:00 uur Maandag
Zaterdag & zondag Maandag


 • Bezorging van (tuin)meubelen met PostNL Extra@home
  U kunt uw (tuin)meubelen en artikelen met afwijkende maten, heel eenvoudig bestellen via Blokker.nl en laten bezorgen door PostNL Extra@Home. U kunt hierbij kiezen voor levering binnen 2 werkdagen of op afspraak. Zie het afleverschema hier onder voor levering binnen 2 werkdagen. Deze orders worden niet op zaterdag/zondag en/of feestdagen geleverd.
  Levering op afspraak wil zeggen dat u binnen 3 werkdagen een SMS ontvangt waarmee u online een afspraak kunt inplannen. Mocht u hier geen gehoor aan kunnen geven, dan wordt u gebeld door PostNL voor een leverafspraak binnen 10 werkdagen. Gewoon wanneer het u uitkomt!


 • Bezorgkosten grote artikelen
  De bezorgkosten voor tuinsets, meubelen of artikelen met afwijkende maten tot €500,- zijn €30,-
  De bezorgkosten voor tuinsets, meubelen of artikelen met afwijkende maten boven de €500,- zijn gratis.


 • Afleverschema van levering binnen 2 werkdagen
  Besteld op: Leverdag:
  Maandag Woensdag
  Dinsdag Donderdag
  Woensdag Vrijdag
  Donderdag Maandag
  Vrijdag Dinsdag
  Zaterdag Dinsdag
  Zondag Dinsdag


 • Retourneren
  Mocht je niet tevreden zijn over het ontvangen artikel dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren.
  Wanneer je een artikel wilt retourneren dat meer dan €129,95 heeft gekost, dan verzoeken wij je contact op te nemen met de klantenservice. De klantenservice maakt dan afspraken met jou over de manier van retourneren van het artikel.

  Als het artikel minder dan €129,95 heeft gekost kun je deze retourneren in een filiaal van Blokker of kun je het artikel naar Blokker opsturen via de post. Te retourneren tuinartikelen, meubelen of artikelen met afwijkende maten worden bij jou thuis opgehaald. Hiertoe verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice verzorgt tevens de restitutie van het betaalde bedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten binnen 30 dagen. Je ontvangt per e-mail bericht wanneer het bedrag op je rekening wordt bijgeschreven.


 •  
  zo werkt retourneren
   
  • Retourkosten € 0,00.
  • *Alleen geldig op producten tot € 129,95