Sony KDL-40RD450

Specificaties

Aantal USB aansluitingen 2
Afmetingen zonder voet (cm) Onbekend
Afstandsbediening Ja
Afmetingen inclusief voet (cm) Onbekend
3D technologie Passief
Aantal USB-poorten 2
Aantal Ethernet aansluitingen 1
DLNA Ja
Beeldschermresolutie Full HD
3-dimensionaal Nee
Beeldscherm verversing snelheid (Hz) 200 Hz
Curved Nee
Aantal analoge audio-uitgangen 1
Aantal Scart aansluitingen 1
Type scherm LED
Aantal S-Video ingang poorten 1
Ingebouwde dvd-speler Nee
Wifi Ja
Aantal VGA aansluitingen 1
Merk Sony
Kleur Zwart
Schermdiagonaal (inch) 40
Contrastratio Onbekend
Energielabel A
Aantal USB aansluitingen 2
Afmetingen zonder voet (cm) Onbekend
Afstandsbediening Ja
Afmetingen inclusief voet (cm) Onbekend
3D technologie Passief
Aantal USB-poorten 2
Aantal Ethernet aansluitingen 1
DLNA Ja
Beeldschermresolutie Full HD
3-dimensionaal Nee
Beeldscherm verversing snelheid (Hz) 200 Hz
Curved Nee
Aantal analoge audio-uitgangen 1
Aantal Scart aansluitingen 1
Type scherm LED
Aantal S-Video ingang poorten 1
Ingebouwde dvd-speler Nee
Wifi Ja
Aantal VGA aansluitingen 1
Merk Sony
Kleur Zwart
Schermdiagonaal (inch) 40
Contrastratio Onbekend
Energielabel A

Uitgebreide omschrijving

Sony KDL40RD450: Levensechte beelden op 40"Full HD Op het 40"Full HD scherm van de Sony 40RD450 bekijk jij al jouw beelden in Full HD!Plaats een USB stick in de zijkant en bekijk jouw favoriete film of foto's. De X-Reality PRO en Motionflow XR zorgen voor vloeiende beelden, haarscherpe details en contrastrijke beelden.De Sony KDL40RD450 laat jou alles beleven en meemaken alsof je in het 40"scherm zit! Full HD 40inch (102 cm) 30W Sound Energieklasse A Super Multi-Format PLAY Ingebouwde Wi-Fi Dolby Digital DTS Sound BRAVIA : X-Reality PRO Motionflow XR 200Hz Photo Frame Mode Geheugen: 4G 1x HDMI 2x USB Gewicht incl. voet: 8,1 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 92,4 x 58,9 x 21,2 cm : Kristalheldere beelden Wat je ook bekijkt op de Sony KDL40RD450 alle beelden hebben aanzienlijk minder beeldruis. Elke pixel in het 40"scherm wordt opgeschaald door krachtige beeldverwerkingtechnologieën. De afzonderlijke onderdelen van iedere scène worden vergeleken met een unieke beelddatabase zie zelfstandig de structuur en kleur optimaliseert. Ook het contrast wordt niet vergeten, contrastrijke beelden zorgen voor een intense ervaring. Beleef alle beelden dus haarscherp! Vloeiende actie Dankzij de Motionflow XR worden alle beelden op de Sony KDL40RD450 vloeiender en voorzien van scherpe details. De innovatie zorgt er voor dat er extra frames worden toegevoegd die gebaseerd zijn op de omliggende frames. Alle beelden vol met actie verlopen zo soepele en prettig om naar te kijken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. : : Eenvoudig afspelen vanaf USB Plaats jouw USB met jouw favoriete films, series of muziek in de Sony KDL40RD450 en leun achterover en ga genieten! De Sony tv ondersteunt een breed scala aan bronnen zodat jij van allerlei content kan genieten! Steek gewoon de USB in de televisie en selecteer het juiste bestand. En dankzij de toegankelijke ingang in de zijkant verwissel je eenvoudig en snel van USB stick. Mega grote fotolijst Deze grote 40"Full HD Sony KDL40RD450 is tevens een mega fotolijst! Sluit de tv aan op jouw apparaat en bekijk jouw fotocollectie. Er zijn diverse modi, diavoorstellingen, klok en kalender en een wake-up timer. Voeg ook heel eenvoudig achtergrond muziek toe met de radio of met jouw opgeslagen nummers. :
Sony KDL40RD450: Levensechte beelden op 40"Full HD Op het 40"Full HD scherm van de Sony 40RD450 bekijk jij al jouw beelden in Full HD!Plaats een USB stick in de zijkant en bekijk jouw favoriete film of foto's. De X-Reality PRO en Motionflow XR zorgen voor vloeiende beelden, haarscherpe details en contrastrijke beelden.De Sony KDL40RD450 laat jou alles beleven en meemaken alsof je in het 40"scherm zit!
Full HD 40inch (102 cm) 30W Sound Energieklasse A Super Multi-Format PLAY Ingebouwde Wi-Fi Dolby Digital DTS Sound BRAVIA : X-Reality PRO Motionflow XR 200Hz Photo Frame Mode Geheugen: 4G 1x HDMI 2x USB Gewicht incl. voet: 8,1 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 92,4 x 58,9 x 21,2 cm : Kristalheldere beelden Wat je ook bekijkt op de Sony KDL40RD450 alle beelden hebben aanzienlijk minder beeldruis. Elke pixel in het 40"scherm wordt opgeschaald door krachtige beeldverwerkingtechnologieën. De afzonderlijke onderdelen van iedere scène worden vergeleken met een unieke beelddatabase zie zelfstandig de structuur en kleur optimaliseert. Ook het contrast wordt niet vergeten, contrastrijke beelden zorgen voor een intense ervaring. Beleef alle beelden dus haarscherp! Vloeiende actie Dankzij de Motionflow XR worden alle beelden op de Sony KDL40RD450 vloeiender en voorzien van scherpe details. De innovatie zorgt er voor dat er extra frames worden toegevoegd die gebaseerd zijn op de omliggende frames. Alle beelden vol met actie verlopen zo soepele en prettig om naar te kijken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. : : Eenvoudig afspelen vanaf USB Plaats jouw USB met jouw favoriete films, series of muziek in de Sony KDL40RD450 en leun achterover en ga genieten! De Sony tv ondersteunt een breed scala aan bronnen zodat jij van allerlei content kan genieten! Steek gewoon de USB in de televisie en selecteer het juiste bestand. En dankzij de toegankelijke ingang in de zijkant verwissel je eenvoudig en snel van USB stick. Mega grote fotolijst Deze grote 40"Full HD Sony KDL40RD450 is tevens een mega fotolijst! Sluit de tv aan op jouw apparaat en bekijk jouw fotocollectie. Er zijn diverse modi, diavoorstellingen, klok en kalender en een wake-up timer. Voeg ook heel eenvoudig achtergrond muziek toe met de radio of met jouw opgeslagen nummers. :
Hele omschrijving
Price pending
Verkoop door Blokker.nl

Omschrijving

Sony KDL-40RD451
Sony KDL-40RD451
Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 0,99.
  • Dit artikel kan vanwege de afmeting, omvang en/of distributiewijze niet worden afgehaald in één van onze filialen.
  • *Bestellingen die op zaterdag voor 22:00 uur worden besteld, worden geleverd op maandag

 
zo werkt retourneren
 
  • Retourkosten € 0,00.
  • *Alleen geldig op producten tot € 129,95