Senseo Switch

Het enige 2-in-1 koffiezetapparaat met filterkoffie en koffiepads

Zet een grote kan van jouw favoriete filterkoffie om te delen of geniet met één druk op de knop van de verschillende SENSEO smaken voor jou alleen. Met onze gebruiksvriendelijke en handige DualBrew-technologie kun je nu mokken en koppen koffie zetten met filterkoffie en koffiepads.

SENSEO Switch - zwart

SENSEO Switch - wit

DualBrew technologie

Door de nieuwe DualBrew technologie kun je met het apparaat makkelijk switchen tussen filterkoffie en koffiepads. Drink jouw koffie op zijn best. De DualBrew-technologie zorgt ervoor dat elke kop SENSEO koffie en elke kan filterkoffie perfect worden gezet met de juiste hoeveelheid druk en de juiste hoeveelheid water.

klassieke filterkoffie

Voor veel koffiedrinkers is de klassieker nog altijd favoriet: filterkoffie. Met slechts één druk op de knop kun je met de SENSEO Switch een kop of een kan filterkoffie zetten. Met de grote kan zet je precies de hoeveelheid die je nodig hebt. De smaak is zacht en rond en de geur van een vers gezette pot koffie in huis is onvertroffen.

genieten van SENSEO koffie

Met de SENSEO Switch zet je één of twee kopjes SENSO koffie in minder dan een minuut! Water in het reservoir, koffiepad erin en met een druk op de knop heb je een heerlijke kopje koffie met een prachtige crèmelaag. Ieder kopje is maatwerk dankzij de pads in verschillende smaken. Met de uitgebreide selectie SENSEO smaken en melanges kun je elke dag een nieuw zintuigelijk avontuur beleven.