Verkooppartners op Blokker.nl

Blokker biedt naast het eigen assortiment ook veel artikelen aan van verkooppartners. Dit zijn zakelijke verkopers of web winkels die hun assortiment ook op Blokker aanbieden. Blokker is toonaangevend in van je huis 'een thuis' maken en wil er zeker van zijn dat je bij Blokker alles kunt vinden om dit te realiseren. Hier hoort ook het grootste assortiment bij, dus ruime keuze voor een ieder afzonderlijk. Het aanbod van verkooppartners biedt jou als klant een aantal grote voordelen!

Klik hier om naar het overzicht van alle verkooppartners te gaan

De voordelen voor jou

 • Populaire producten altijd voorradig en bestelbaar
 • Veel meer keuze, continue uitbreiding met duizenden unieke artikelen extra per maand
 • Aanbod van specialisten om van je huis ‘een thuis’ te maken
 • Kortere levertijden mogelijk
 • Soms goedkoper aanbod; Je bestelt en betaalt gewoon via blokker.nl, vertrouwd en zeker zoals altijd

Het is mogelijk dat een artikel door zowel een externe verkooppartner als door Blokker wordt aangeboden. Je kunt in dat geval zelf kiezen aan de hand van de prijs en de levertijd, bij wie je het artikel bestelt. Verkopersbeoordelingen kunnen je helpen bij je keuze hierin. Blokker zorgt er voor dat de aangesloten verkooppartners een garantie zijn voor een kwalitatief aanbod en een uitstekende service!

100% Garantie

Bij blokker.nl bestel je veilig, ook bij onze verkooppartners. Wij behandelen je gegevens altijd strikt vertrouwelijk en eisen dat ook van onze aangesloten verkooppartners. Betalen op blokker.nl is 100% veilig; je betaalt altijd via beveiligde webpagina’s.

Meest gestelde vragen

We willen er zeker van zijn dat jij bij Blokker alles kunt vinden om
van je huis een ‘thuis’ te maken

Verkopersbeoordeling

Onze klanten beoordelen de kwaliteit van dienstverlening van alle verkopers. Klanten die een artikel hebben gekocht bij een externe verkooppartner krijgen de mogelijkheid om de dienstverlening van deze verkoper te beoordelen op:

 • De verstrekte productinformatie
 • Op tijd leveren
 • Staat van het artikel bij bezorging
 • Eventueel contact met de verkoper

Voor en door jou: onze klanten beoordelen de kwaliteit
van dienstverlening van alle verkopers

Kopen bij verkooppartners

Zo werkt kopen bij verkooppartners van Blokker:

 • De verkoper biedt zijn artikelen aan op blokker.nl
  Zie bij het product een verwijzing ‘Verkoop door:’ of ‘Meer verkopers’. Dit zijn artikelen van zakelijke verkopers met soms een eigen (online) winkel
 • Je bestelt het artikel bij de verkoper
  De voorwaarden van de verkoper vind je als je klikt op ‘over deze verkoper’
 • Je betaalt gewoon aan blokker.nl
  Wanneer je een artikel bestelt bij een externe verkooppartner van Blokker, betaal je aan blokker.nl, gewoon op de manier zoals je gewend bent
 • De externe verkooppartner verzorgt de verzending van het bestelde product
  De verkoper stuurt je het artikel binnen de beloofde levertijd
 • Wij regelen de betaling aan de verkoper
  Wij zorgen ervoor dat je betaling bij de verkoper komt
 • Voor klantenservice kun je terecht bij de verkoper
 • Retouren
  Het retourneren van artikelen naar een verkooppartner is vrijwel altijd gratis. Eventuele retourkosten worden aangegeven in de voorwaarden van de verkoper. De voorwaarden van de verkoper vind je als je klikt op ‘over deze verkoper’

We breiden het assortiment continu uit,
met duizenden unieke producten per maand

Meest gestelde vragen

Waarom mogen ‘concurrenten’ verkopen via blokker.nl?

We laten verkooppartners toe op blokker.nl om nog veel meer specialistische artikelen toe te voegen aan ons assortiment met alle producten voor in en om het huis. Zo kunnen we een uniek en breed assortiment aanbieden met veel keuze in prijs en levertijd.

Kan ik de verkooppartners van Blokker wel vertrouwen?

Ja, verkooppartners zijn zeker te vertrouwen. Wij hebben een selectief beleid als het gaat het aangaan van een partnership. Het geboden productassortiment moet aansluiten op hetgeen waarvoor Blokker staat en aanvullend zijn op de ‘werelden van het thuisdomein’. Wij controleren op regelmatige basis de prestaties van de verkopers en zullen indien nodig contact leggen met de verkoper of in extreme gevallen de activiteit op blokker.nl (tijdelijk) staken. Daarnaast krijgt elke verkoper beoordelingen van kopers, op basis waarvan jij als klant kunt beoordelen hoe het er voor staat.

Bij wie kan ik terecht als ik een vraag heb?

De contactgegevens van de verkooppartner kunt u op de pagina van de verkoper vinden.

Gelden kortingsacties of promoties niet op producten van verkooppartners?

Ja, dit klopt. De producten van onze verkooppartners zijn altijd uitgesloten van kortingsacties die gelden op producten van Blokker.

Hoe kan het dat een verkooppartner soms een lagere prijs vraagt?

Het kan zijn dat een andere verkoper een artikel voor een lagere prijs aanbiedt dan blokker.nl. Voor sommige artikelen zijn er specialisten die voor een betere prijs hebben kunnen inkopen en daardoor artikelen voor lagere prijs aan kunnen bieden, in jouw voordeel.

Hoe kan het dat een verkooppartner van blokker soms een hogere prijs vraagt?

Het kan zijn dat een andere verkoper een artikel voor een hogere prijs aanbiedt dan blokker.nl. Vooropgesteld bepaalt elke verkooppartner zelfstandig haar eigen prijs. Deze prijs is meestal opgebouwd uit activiteiten zoals inkoop van het product, verzending en een winstpercentage. Zolang het geheel binnen de gestelde bandbreedtes blijft (en dat wordt door het verkooppartner team van Blokker continu gecontroleerd en geoptimaliseerd), laten wij de hogere prijs toe om aangeboden te worden op blokker.nl. Hierdoor kunnen wij je een zo volledig mogelijk aanbod / assortiment garanderen.