Blokker | Win je aankoopbedrag terug

win je aankoop-bedrag terug.

Koop een ao.nl witgoed artikel bij blokker.nl en maak kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag.

de actie wordt mogelijk gemaaktdoor ao.nl

ao.nl is als verkooppartner gestart met het aanbieden van een uitgebreid assortiment aan witgoedartikelen op blokker.nl. Om dit te vieren vergoedt ao.nl van 5 verschillende Blokker klanten het aankoopbedrag van 1 witgoedartikel dat zij hebben gekocht.

mogelijk gemaakt door
* door bovenstaande velden in te vullen ga je akkoord met de actievoorwaarden. De gegevens worden gedeeld met ao.nl. ao.nl gebruikt deze gegevens uitsluitend om contact op te nemen met de prijswinnaars.

bekijk onze werelden.

Om van je huis een thuis te maken biedt blokker.nl ook een uitgebreid assortiment aan witgoedartikelen. Onze witgoed collectie is ondergebracht in tien handige werelden.

actievoorwaarden

Hoe werkt de actie? Koop tijdens de actieperiode op blokker.nl een witgoedartikel, dat door onze verkooppartner ao.nl wordt aangeboden. op blokker.nl of via een online bestelpunt in één van onze winkels . Na aankoop ontvang je automatisch per e-mail een unieke actiecode. Vul de actiecode samen met je naam en e-mailadres in op de actiepagina om deel te nemen aan de actie en maak kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag. In samenwerking met ao.nl geeft blokker.nl 5x deze prijs weg.

Let op! Verzilver je actiecode uiterlijk 14 september 2017. Hoe neem ik deel aan de actie? Koop tijdens de actieperiode een witgoedartikel (wasmachine, koelkast, wasdroger, was-droogcombinatiemachine vaatwasser, vriezer, oven, magnetron, combimagnetron of fornuis) dat door onze externe verkoper ao.nl wordt aangeboden op blokker.nl. Meld je vervolgens aan door de unieke actiecode en je persoonlijke gegevens (naam en emailadres) via het formulier op www.blokker.nl/witgoedactie achter te laten. De unieke actiecode wordt alleen per e-mail verstrekt bij aankopen van witgoedartikelen op blokker.nl die door onze verkooppartner ao.nl worden aangeboden gedurende de actieperiode 19 juli 2017 t/m 31 augustus 2017. Wanneer geldt deze actie? De actie is alleen van toepassing op aankopen die plaatsvinden gedurende de actieperiode 19 juli 2017 t/m 31 augustus 2017 en waarvan de unieke actiecode, via www.blokker.nl/witgoedactie, uiterlijk 14 september 2017 is verzilverd. Alle klanten die na de actieperiode een witgoedartikel van ao.nl aanschaffen kunnen niet meer deelnemen aan de actie. Alle unieke actiecodes dienen uiterlijk 14 september 2017 te zijn verzilverd om deel te nemen aan de actie. De geldigheid van alle unieke actiecodes komt na 14 september 2017 automatisch te vervallen. Hoe ontvang ik een unieke actiecode? Je ontvangt één unieke actiecode uiterlijk 24 uur na iedere aankoop van één of meerdere actieartikelen (een witgoedartikel aangeboden door de verkooppartner ao.nl). De unieke actiecode ontvang je op het e-mailadres die voor de bestelling is gebruikt. De unieke actiecode wordt alleen verspreid bij aankopen die gedaan worden op blokker.nl Welke prijzen kan ik winnen? Door deel te nemen aan de actie maak je kans op 1 van de 5 prijzen, namelijk het terugwinnen van je aankoopbedrag van het gekochte witgoedartikel waarvoor de unieke actiecode verstrekt is. Indien de aankoop bestaat uit meerdere witgoedartikelen, die door ao.nl worden aangeboden, komt alleen 1 keer het duurste witgoedartikel op de factuur in aanmerking voor vergoeding. Wanneer heb ik gewonnen? Alle deelnemers die uiterlijk 14 september de actiecode(s) hebben verzilverd dingen mee voor een prijs. De prijzen worden alleen verloot onder deelnemers en de verloting wordt uitgevoerd door een onafhankelijk computerprogramma. Indien de persoonlijke gegevens volledig en naar waarheid zijn ingevuld wordt er na 14 september 2017 zo snel mogelijk, per e-mail, contact met de prijswinnaars opgenomen door ao.nl. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.