• Home
  • Huishoudelijk & Schoonmaak

Topmerken bij Blokker
Leifheit Brabantia Philips Tefal Curver Bosch BK LEGO


Huishoudelijk en schoonmaak

Blokker is de specialist op het gebied van huishoud- en schoonmaakartikelen. Ook in onze webshop biedt Blokker een uitgebreid assortiment aan stofzuigers, prullenbakken, droogrekken, wasmanden en strijkijzers. Maar ook accessoires als vloerwissers, universele stofzuigerzakken en raamwissers kan je gemakkelijk online bestellen.

Wassen
Met de juiste hulpmiddelen is kleding wassen een comfortabele bezigheid. Het begint al met de wasboxen, waarin je te wassen kleding netjes kan worden opgeborgen en de wasmanden waarmee je de schone was naar het droogrek brengt. Er zijn verschillende soorten en maten droogrekken voor elke voorkeur en voor binnen en buiten. Om jouw kleding weer helemaal kreukvrij te maken heeft Blokker een grote keuze aan strijkproducten: strijkijzers en stoomgeneratoren. Deze zijn net zoals een strijkplank online te bestellen in onze webshop.

Schoonmaken
Een schoon huis is een prettig huis! Om je huis schoon en opgeruimd te houden vind je onder andere ruitenreinigers (eventueel met telescoopsteel), keukenreinigers en ongediertebestrijding. Kijk ook voor afvalbakken, pedaalemmers of afvalzakken van onder andere Brabantia, Sunware en Curver.

Vloerreiniging
Blokker heeft de beste schoonmaakmiddellen om jouw vloer gemakkelijk en grondig te reinigen. Heb je parket, laminaat of vloerbedekking? Voor elke ondergrond is er een oplossing. Je bent bijvoorbeeld snel van vuil, zand en stof op de vloer af met een goede stofzuiger. Zo kan je onder andere kiezen uit een stofzakloze stofzuiger, een steelstofzuiger of een sledestofzuiger met zak. Kleine hoekjes van de kamer bereik je gemakkelijk met een kruimelzuiger. Is het beter om te dweilen? Dat kan met een vloerwisser, stoomreiniger of een mopset.