• Home
  • Huishoudelijk & Schoonmaak

Huishoudelijk en schoonmaak

Blokker is de specialist op het gebied van huishoud- en schoonmaakartikelen. Ook in onze webshop biedt Blokker een uitgebreid assortiment aan stofzuigers, prullenbakken, droogrekken, wasmanden en strijkijzers. Maar ook accessoires als vloerwissers, universele stofzuigerzakken en raamwissers kunt u gemakkelijk online bestellen.

Wassen
Met de juiste hulpmiddelen is kleding wassen een comfortabele bezigheid. Het begint al met de wasboxen, waarin uw te wassen kleding netjes kan worden opgeborgen en de wasmanden waarmee u de schone was naar het droogrek brengt. Er zijn verschillende soorten en maten droogrekken voor elke voorkeur en voor binnen en buiten. Om uw kleding weer helemaal kreukvrij te maken heeft Blokker een grote keuze aan strijkijzers en stoomgeneratoren. Deze zijn net zoals een strijkplank online te bestellen in onze webshop.

Schoonmaken
Een schoon huis is een prettig huis! Om uw huis schoon en opgeruimd te houden vindt u onder andere ruitenreinigers (eventueel met telescoopsteel), keukenreinigers en ongediertebestrijding. Kijk ook voor afvalbakken, pedaalemmers of afvalzakken van onder andere Brabantia, Sunware en Curver.

Vloerreiniging
Blokker heeft de beste schoonmaakmiddellen om uw vloer gemakkelijk en grondig te reinigen. Heeft u parket, laminaat of vloerbedekking? Voor elke ondergrond is er een oplossing. U bent bijvoorbeeld snel van vuil, zand en stof op de vloer af met een goede stofzuiger. Zo kunt u onder andere kiezen uit een stofzakloze stofzuiger, een steelstofzuiger of een sledestofzuiger met zak. Kleine hoekjes van de kamer bereikt u gemakkelijk met een kruimelzuiger. Is het beter om te dweilen? Dat kan met een vloerwisser, stoomreiniger of een mopset.