Smeedijzeren koekenpan met zijgrepen - 20 cm - Turk

Specificaties

Type anti-aanbaklaag Geen
Afmeting (cm) 20 (Ø)
Kleur Grijs
Materiaal PU
Warmtebron Gas
Geschikt voor in de oven ja
Type anti-aanbaklaag Geen
Afmeting (cm) 20 (Ø)
Kleur Grijs
Materiaal PU
Warmtebron Gas
Geschikt voor in de oven ja

Uitgebreide omschrijving

Smeedijzeren koekenpan met zijgrepen van Turk.

Met de smeedijzeren pannen van Turk bakt u een heerlijke biefstuk, of perfect gebakken aardappeltjes. De pan zorgt ervoor dat het voedsel mooi dicht schroeit voor een heerlijk krokante buitenkant!

Hoe vaker u deze pan gebruikt, hoe beter hij wordt en hoe minder olie of boter u nodig heeft. De koekenpan heeft een erg goede warmtegeleiding en hoeft dus niet constant op een hoog vuur te staan.

Formaat (doorsnee): 20cm boven, 14cm onder

Bekijk ook de andere pannen van Turk!

Hoe om te gaan met de smeedijzeren pannen van Turk:

-
Let op dat je de juiste pangrootte hebt, de bodem van de pan mag niet groter zijn dan de hittebron. -
Verwarm de pan eerst, voordat u het eten in de pan doet. -
Kort na het aanbraden kan de temperatuur verlaagd worden. De pan reageert snel omdat deze een heel goede warmtegeleiding heeft. -
Doe de pan nooit in de vaatwasmachine. Over het algemeen is het voldoende om de pan met een keukendoek schoon te vegen. Eventueel kunt u de pan met heet water spoelen, goed afdrogen en licht invetten. -
De eerste keren dat de pan wordt gebruikt heeft u bij het braden meer boter / olie nodig dan bij een pan die al langer in gebruik is. Hoe meer de pan wordt gebruikt en hoe donker die wordt, hoe minder boter of vet er nodig is. -
Deze pan is geschikt voor alle hittebronnen en heeft een zeer lange levensduur wanneer u bovenstaande punten in acht neemt.


Belangrijk! Voor het eerste gebruik moet de roestaanslag verwijderd worden. Dit doet u door de pan in warm water met een wasmiddel in te weken en vervolgens met een borstel en heet water de roestresten te verwijderen en de pan goed af te drogen. Daarna moet de pan ingebrand worden: Vul de pan bodembedekkend met een hoog verhitbare olie of boter en voeg hieraan rauwe aardappelschillen met een theelepel zout toe. Bak de aardappelschillen goed door totdat de bodem van de pan donker begint de kleuren, de schillen daarbij meerdere malen keren totdat ze donkerbruin zijn. Vervolgens kunt u de pan leegmaken, even afspoelen en goed afdrogen. De pan is nu klaar voor gebruik.

Vergeet niet: De pan is van smeedijzer en kan dus roesten. Dat betekent dat wanneer de pan niet gebruikt wordt, deze, nadat hij elke keer nat schoon gemaakt is, met een beetje olie en een keukenpapiertje licht ingevet moet worden.

Let op! De handgreep kan tijdens het gebruik warm worden, gebruik dus altijd ovenhandschoenen of pannenlappen. De pan nooit zonder olie of boter verhitten.

Smeedijzeren koekenpan met zijgrepen van Turk.

Met de smeedijzeren pannen van Turk bakt u een heerlijke biefstuk, of perfect gebakken aardappeltjes. De pan zorgt ervoor dat het voedsel mooi dicht schroeit voor een heerlijk krokante buitenkant!

Hoe vaker u deze pan gebruikt, hoe beter hij wordt en hoe minder olie of boter u nodig heeft. De koekenpan heeft een erg goede warmtegeleiding en hoeft dus niet constant op een hoog vuur te staan.

Formaat (doorsnee): 20cm boven, 14cm onder

Bekijk ook de andere pannen van Turk!

Hoe om te gaan met de smeedijzeren pannen van Turk:

-
Let op dat je de juiste pangrootte hebt, de bodem van de pan mag niet groter zijn dan de hittebron. -
Verwarm de pan eerst, voordat u het eten in de pan doet. -
Kort na het aanbraden kan de temperatuur verlaagd worden. De pan reageert snel omdat deze een heel goede warmtegeleiding heeft. -
Doe de pan nooit in de vaatwasmachine. Over het algemeen is het voldoende om de pan met een keukendoek schoon te vegen. Eventueel kunt u de pan met heet water spoelen, goed afdrogen en licht invetten. -
De eerste keren dat de pan wordt gebruikt heeft u bij het braden meer boter / olie nodig dan bij een pan die al langer in gebruik is. Hoe meer de pan wordt gebruikt en hoe donker die wordt, hoe minder boter of vet er nodig is. -
Deze pan is geschikt voor alle hittebronnen en heeft een zeer lange levensduur wanneer u bovenstaande punten in acht neemt.


Belangrijk! Voor het eerste gebruik moet de roestaanslag verwijderd worden. Dit doet u door de pan in warm water met een wasmiddel in te weken en vervolgens met een borstel en heet water de roestresten te verwijderen en de pan goed af te drogen. Daarna moet de pan ingebrand worden: Vul de pan bodembedekkend met een hoog verhitbare olie of boter en voeg hieraan rauwe aardappelschillen met een theelepel zout toe. Bak de aardappelschillen goed door totdat de bodem van de pan donker begint de kleuren, de schillen daarbij meerdere malen keren totdat ze donkerbruin zijn. Vervolgens kunt u de pan leegmaken, even afspoelen en goed afdrogen. De pan is nu klaar voor gebruik.

Vergeet niet: De pan is van smeedijzer en kan dus roesten. Dat betekent dat wanneer de pan niet gebruikt wordt, deze, nadat hij elke keer nat schoon gemaakt is, met een beetje olie en een keukenpapiertje licht ingevet moet worden.

Let op! De handgreep kan tijdens het gebruik warm worden, gebruik dus altijd ovenhandschoenen of pannenlappen. De pan nooit zonder olie of boter verhitten.

Hele omschrijving
Price pending
Verkoop door Blokker.nl

Omschrijving

Smeedijzeren koekenpan met zijgrepen van Turk.
Smeedijzeren koekenpan met zijgrepen van Turk.
Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 0,99.
  • Dit artikel kan vanwege de afmeting, omvang en/of distributiewijze niet worden afgehaald in één van onze filialen.
  • *Bestellingen die op zaterdag voor 22:00 uur worden besteld, worden geleverd op maandag

 
zo werkt retourneren
 
  • Retourkosten € 0,00.
  • *Alleen geldig op producten tot € 129,95

Bestel Smeedijzeren koekenpan met zijgrepen - 20 cm - Turk
Verkoop door Blokker.nl
Uitverkocht.
Price pending