• de handigsteproducten.

  Vitility is het merk dat jouw leven makkelijker maakt met handige producten. In de collectie vind je producten die helpen met opstaan, douchen, eten klaarmaken en wandelen.

  ontdek Vitility
 • bed& bad.

  De bed & bad collectie biedt o.a. producten voor meer comfort en veiligheid in de badkamer, hulp bij persoonlijke verzorging, in- en uit bed gaan en het aan- en uitkleden.

  ontdek wereld
 • gezondheid.

  Vitility biedt allerhande producten voor jouw gezondheid. We hebben producten om jouw lichaam te trainen, blessures te voorkomen en om optimaal met jouw medicatie om te gaan.

  ontdek wereld
 • huishoudelijk& wonen.

  Vitility maakt het leven makkelijker én aangenamer. Producten om huishoudelijke taken makkelijker en leuker te maken en jouw huis van meer comfort te voorzien.

  ontdek wereld
 • kantoor& vrije tijd.

  Vitility biedt een bijzondere handige collectie producten voor thuis of op het werk. Lezen en schrijven wordt stukken eenvoudiger met de handige hulpjes van Vitility. Ook wordt tuinieren vele malen comfortabeler met Vitility producten.

  ontdek wereld
 • mobiliteit.

  Met de handige en stijlvolle producten van Vitility ben je een stuk mobieler. Vitility biedt grijpers, wandelstokken, krukken maar ook allerlei producten die het in- en uitstappen van jouw auto een stuk vergemakkelijken.

  ontdek wereld
 • tafelen& koken.

  Het bereiden van eten en het daarna smakelijk opeten kan leuker, makkelijker en comfortabeler. De collectie tafelen & koken is samengesteld om het gemak te vergroten bij het snijden, openen, voorbereiden, drinken en het eten.

  ontdek wereld

over Vitility

Terwijl anderen problemen zien, kijkt Vitility naar oplossingen. En niet per se omdat jij het nodig hebt. Een beetje ondersteuning kunnen we namelijk allemaal wel gebruiken.

Vitility bij Blokker

Blokker biedt je de handige artikelen van Vitility. Deze helpen je met de dagelijkse routines die niet voor iedereen zo gemakkelijk zijn. Dit door bijvoorbeeld een beperking, een blessure of door ouderdom. In deze uitgebreide collectie vind je Vitility-producten die helpen met o.a. opstaan, douchen, eten klaarmaken en wandelen. Alles zodat je zoveel mogelijk actief en zelfstandig kunt leven.