Voedende Shampoo met Arganolie 385ml

3620839
13.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DODServices
4,5 Sterren
Voedende Shampoo met Arganolie 385ml
13.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil je het geheim weten om godinachtig haar te hebben?

Kies de voedende haarshampoo Nature Box Argan Oil voor een diepe verzorging van uw goddelijke haar. De formule bevat 100% koudgeperste Arganolie, bekend om zijn hoge gehalte aan waardevolle vitaminen en anti-oxidanten om je haar vol glans en energie te geven.

- Voedende Shampoo: Voor extra intensieve verzorging van beschadigd haar.
-Wist u dat...? Arganolie, ook wel  genoemd, is het vloeibare goud van Marokko. Waarom? Omdat het verkrijgen van arganolie een zeer moeizaam en tijdrovend proces is, en er tot 35 kg vruchten nodig zijn om 1 liter van de kostbare substantie te produceren! Geen wonder dat arganolie een van de duurste oliën ter wereld is. Dit vloeibare goud is een rijke bron van micro-elementen en vitaminen die het sterke antioxiderende en beschermende eigenschappen geven. De olie zal beschadigd haar perfect regenereren en voeden.
- Sociaal plastic: het lichaam van de fles is gemaakt van 98%* gerecycled plastic, het zogenaamde sociale plastic verzameld van stranden en land;
- Gecertificeerd Natuurlijk Cosmetisch:
98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water). veganistisch. bevat geen parabenen of kunstmatige kleurstoffen.
- Wij steunen lokale boeren:Nature Box werkt samen met internationale organisaties die  lokale boeren in ontwikkelingslanden  steunen door  natuurlijke ingrediënten te verbouwen in de geest van duurzame ontwikkeling.

VRIENDELIJK VOOR DE PLANET EN KOST-EFFECTIEF VOOR U!

*niet van toepassing op dop en etiket

Productspecificaties

  • Merk: Nature Box
  • EAN: 9000101299250

Beoordelingen

Gesponsorde producten