2-pack BMAX Apple iPhone XR Screenprotector - Glass - Full Cover 5D - Black

3586991
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving


Volledig dekkende iPhone XR screenprotector van gehard glas
Jouw Apple iPhone XR wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Met een volledig dekkende iPhone XR screenprotector wordt de hele voorkant van jouw nieuwe telefoon beschermd. Hierdoor loop je minder kans op een beschading van jouw scherm (en portomonnee ;)).
Gehard glas
Deze full cover iPhone XR screenprotectors zijn gemaakt van vierlaags gehard glas. Dit glas, ook wel tempered glass genoemd, beschermd tegen krassen en barsten. In tegenstelling tot wanneer je een zachte, flexibele of normale screenprotector gebruikt, hoef je niet altijd meteen bang te zijn voor een gebroken scherm als jouw iPhone XR valt met een volledig dekkende screenprotector. De BMAX volledig dekkende iPhone XR screenprotector is gemaakt om te breken bij telefoon-bedreigende impact. Hierdoor breekt dus jouw screenprotector en niet jouw scherm.
Volledige dekking
Deze screenprotector bedekt heel de voorkant van jouw iPhone XR. Hierdoor ben je ook beschermd als jouw telefoon op een afgerond schemrandje valt. Dit is de meest kwetsbare plek van de telefoon en dus ook van de screenprotector. Door de volledige dekking kan het zijn dat de screenprotector de eerste 24 uur nog niet helemaal netjes aan het scherm hecht aan de randen. Dit trekt vanzelf weg. Als dit probleem aanhoudt komt dit waarschijnlijk door een te strak telefoonhoesje. Neem dan even contact met ons op :)
In de verpakking
  • Twee volledig dekkende screenprotectors voor de iPhone XR
  • Twee natte microvezel doekjes
  • Twee droge microvezel doekjes
  • Twee dustabsorbers

Specificaties

  • EAN: 8719688008483
  • Geschikt voor telefoon merk: Apple
  • Geschikt voor telefoon model: iPhone Xr

Beoordelingen

Gesponsorde producten