4 Seasons Bora antraciet/Prado Ellips 240x115 cm. ovale tuinset

3644874
2649.00
Je kunt 529 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 529 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Bora antraciet/Prado Ellips 240x115 cm. ovale tuinset
2649.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Bora antraciet/Prado Ellips 240x115 cm. ovale tuinset - 7 delig

Op zoek naar een comfortabele tuinset met een stijlvolle uitstraling? Dan is de Bora/Prado tuinset een echte aanrader. Deze 7-delige tuinset is vervaardigd uit weersbestendige materialen en past perfect in elke tuin.

Eigenschappen van de Bora tuinstoel

Om jou ervan te garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van de Bora tuinstoel maakt 4 Seasons alleen gebruik van hoogwaardige materialen in hun producten. Zo ook bij de Bora tuinstoel. Eigenlijk zie je het al direct, de Bora tuinstoel straalt kwaliteit uit. Met zijn stevige stalen poten, comfortabele zitting en fantastische uitstraling is de Bora tuinstoel een echte eyecatcher. De poten van de Fabrice tuinstoel zijn gemaakt van staal en voorzien van een speciale e-coating. Dit is een stevige coating die via elektronische geladen verfdeeltjes wordt aangebracht. 

Eigenschappen van de Prado Ellips tuintafel

Het frame van de tafel is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is bestand tegen diverse weersinvloeden en kan niet verroesten. Voor extra bescherming is het frame afgewerkt met een coating waardoor het frame kras- en stootvast is. Het tafelblad van de tafel is gemaakt van Teak hout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Hierdoor voelt het hout glad aan en splintert het niet. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de teak tafel. Om het teakhout water- en vuilafstotend te maken raden wij aan om de tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze set bestaat uit:

6x tuinstoel
1x tuintafel

De Bora/Prado Ellips tuinset wordt geleverd exclusief kussens. De set word ongemonteerd bij u geleverd, dit dient u zelf te doen.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090301453449
  • Zithoogte (cm): 46.0
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium RVS Teakhout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten