4 Seasons Cottage/Ambassador 240x100 cm tuinset - 7 delig

3630138
3939.00
Je kunt 787 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 787 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Cottage/Ambassador 240x100 cm tuinset - 7 delig
3939.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Cottage/Ambassador 240x100 cm tuinset - 7 delig

Stijlvol tuinset waaraan je heerlijk kunt lunchen of dineren. De ruime Ambassador tuintafel van 240 x 100 cm. zorgt ervoor dat je genoeg lekkers kwijt kunt op tafel. Deze tuinset van 4 Seasons is uitgerust met 6 Cottage dining tuinstoelen welke perfect matchen bij de tuintafel. Wanneer er te weinig plaats is kun je er ook voor kiezen om een extra stoel te plaatsen aan de kopse kanten van de tafel. Zo kan iedereen gezellig aanschuiven!

Eigenschappen 4 Seasons Cottage tuinstoel

De 4 Seasons Cottage is een comfortabele tuinstoel met een unieke uitstraling. De zitkuip van de stoel doet denken aan een riet gevlochten zitkuip van vroeger. Voordeel van nu is dat de zitkuip gemaakt is van kunststof draden die in elkaar gevlochten zijn. Deze draden worden ook wel Hularo wicker genoemd en staan bekend om hun goede kwaliteit. Er zit dan ook maar liefst 10 jaar garantie op het Hularo wicker. De zitkuip is bevestig aan een RVS onderstel die voorzien is van een beschermende poedercoating. RVS is een zeer sterk materiaal en zorgt dus voor een stevige basis voor de Cottage tuinstoel. Om het af te maken wordt de Cottage tuinstoel geleverd met comfortabele zit en rug kussens. Deze kussens zijn voorzien van afritsbare hoezen zodat ze uitgewassen kunnen worden.

Eigenschappen van de Taste Ambassador tuintafel

De Ambassador tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout. Dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Deze kun je eenvoudig mee bestellen in de voordeelbundel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze set bestaat uit:

6x stoel
1x tafel

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090302694605
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium Wicker
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten