4 Seasons Cottage/Prado Ellips 240x115 cm. ovale tuinset - 7 delig

3644875
4129.00
Je kunt 825 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 825 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Cottage/Prado Ellips 240x115 cm. ovale tuinset - 7 delig
4129.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Cottage/Prado Ellips 240x115 cm. ovale tuinset - 7 delig

Op zoek naar een comfortabele tuinset met een stijlvolle uitstraling? Dan is de Cottage/Prado tuinset een echte aanrader. Deze 7-delige tuinset is vervaardigd uit weersbestendige materialen en past perfect in elke tuin.

Eigenschappen van de Cottage tuinstoel

Het design van de 4 Seasons Cottage tuinstoel heeft veel weg van de gevlochten riet stoelen van vroeger. Het grote verschil is dat het vlechtwerk van nu gemaakt is van Hularo wicker. Dit materiaal is gemaakt van kunststof en gaat dus veel langer mee. Hularo wicker wordt gezien als de hoogste kwaliteit in kunststof draden ter wereld. Daarom wordt er ook maar liefst 10 jaar garantie gegeven op dit vlechtwerk. Het frame van de Cottage wicker tuinstoel is gemaakt van RVS hierdoor kan de tuinstoel niet gaan roesten. Voor extra comfort wordt de 4 Seasons Cottage tuinstoel geleverd met comfortabele kussens. Deze kussens zijn voorzien van een afritsbare hoes zodat u deze uit kunt wassen.

Eigenschappen van de Prado Ellips tuintafel

Het frame van de tafel is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is bestand tegen diverse weersinvloeden en kan niet verroesten. Voor extra bescherming is het frame afgewerkt met een coating waardoor het frame kras- en stootvast is. Het tafelblad van de tafel is gemaakt van Teak hout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Hierdoor voelt het hout glad aan en splintert het niet. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de teak tafel. Om het teakhout water- en vuilafstotend te maken raden wij aan om de tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze set bestaat uit:

6x tuinstoel
1x tuintafel

De Cottage/Prado Ellips tuinset wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens. De set word ongemonteerd bij u geleverd, dit dient u zelf te doen.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090300927972
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: RVS Teakhout Wicker
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten