4 Seasons Sempre/Ambassador 130 cm. rond tuinset - 5 delig

3668227
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Sempre/Ambassador 130 cm. rond tuinset - 5 delig

De Sempre/Ambassador tuinset is een zeer mooie tuinset! De tuinset wordt geleverd met zitkussens van All Weather kwaliteit. Door het rope in een grijze kleur is dit echt een mooie combinatie. Met het houte frame geeft de Sempre dining een moderne uitstraling en is het genieten van de mooie zomer zon op deze heerlijke tuinset!

Eigenschappen van de Sempre tuinstoel

De stoel is voorzien van de stof Olefin, dit houdt in dat de stoel weerbestendig is. De prachtige teak houten elementen onder de stoel zorgt voor een luxe uitstraling. Deze stoel is dus heerlijk voor in uw tuin samen met een drankje en uiteraard de zon!. Een prachtig vooruitzicht.

Eigenschappen van de Taste Ambassador tuintafel

De Ambassador tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout. Dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Deze kun je eenvoudig mee bestellen in de voordeelbundel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze set bestaat uit:

4x tuinstoel
1x tuintafel

De Sempre/Ambassador tuinset wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens. De set word ongemonteerd bij u geleverd, dit dient u zelf te doen.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090314456451
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium Hout Teakhout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten