4animalz® Degelijke Metalen Puppyren 91 cm hoog

3622200
79.50 67.57
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je maat in cm:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4Goodz
4,2 Sterren
4animalz® Degelijke Metalen Puppyren 91 cm hoog
79.50 67.57
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Laat je pup veilig spelen met de 4animalz puppy-ren. Puppy’s willen lekker rond dolen en spelen met elkaar, maar ze hebben ook behoefte aan een geborgen omgeving. Daarom zijn puppyrennen belangrijk bij het opgroeien van je hond. Daarbuiten geeft het jou ook rust want je weet dat hij/zij in een afgesloten omgeving zit en niet alles kan kapot maken of iets verkeerds kan eten. De paneel breedte is 70cm en de hoogte 91cm. (We hebben meerdere maten van dit model in de collectie.)


Het gebruikte materiaal is degelijk maar ook niet te zwaar en je kunt zelf bepalen hoe je hem opbouwt. De ren bestaat uit acht panelen en is eenvoudig in elkaar te zetten in een cirkel of vierkant. Je kunt ook 2 rennen samen voegen voor een extra grote ren. De ren bevat een deurtje waarmee je gemakkelijk de pups in en uit de ren kunt tillen of ze kunt aaien. De ren is eenvoudig en snel op te zetten of op te ruimen en daardoor ook makkelijk mee te nemen op vakantie. We hebben dit model ren in 4 verschillende hoogte maten, 

4animalz®; alles voor dieren
Het merk 4animalz® brengt een breed pallet aan producten op de markt voor dieren. Voor je huisdier of dierenhobby wil je natuurlijk het beste en daarvoor ontwikkelen wij de producten. 4animalz® is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder dieren benodigdheden. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.

Specificaties

  • Merk: 4animalz
  • EAN: 8720572200623
  • Geschikt voor type huisdier: Hond
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 1x70x91 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten