4animalz® Nest Zwart - kartonnen krabpaal voor katten - 54,5x27x37,4cm

Omschrijving

Maak je kat blij met deze mooie grijze kartonnen krabpaal met gat waar de kat in kan kruipen. Katten zijn gek op karton. Daarom hebben we deze krabpaal-meubels gemaakt van karton. Zo gaan uw mooie meubels er niet aan maar gebruiken ze deze moderne krabpaal welke er ook nog eens leuk uit ziet in uw kamer.

Specificaties:

  • Afmeting: 54,5x27x37,4cm 
  • Materiaal: Karton
  • Hoogglans Zwart


Voorzien van Catnip: wat is het eigenlijk?
Het is een mooi gezicht wanneer een kat in de buurt komt van kattenkruid, ook wel catnip genoemd. Wij hebben catnip bij de krab meubels meegeleverd, waardoor ze extra aantrekkelijk zijn voor de kat en de voorkeur geeft aan het krabmeubel en niet uw kozijn, kast of bank. Kattenkruid, ook wel catnip genoemd, is een plantje behorende tot de muntfamilie. Katten vinden het heerlijk! Ze knuffelen er dan meteen op los en lijken in de zevende hemel te zijn. Ongeveer 80% van alle katten reageert op kattenkruid, de kans is dus erg groot dat ook uw viervoeter er gek van is. En het is natuurlijk dus totaal ongevaarlijk.

Model Nest
Model Nest heeft voor de kat een aantrekkelijke design, want hij kan erin kruipen.  Het is niet alleen een krabbord voor kat om zijn klauwen te schuren, maar een leuke speelomgeving voor de viervoeter, want ze kunnen zowel erop liggen als erin. Het model Nest is een multifunctioneel kattenmeubel gemaakt van golfkarton en aan de buitenkant zijn ze gelamineerd. 

Voor katten en de eigenaren
Krabpalen zijn meestal opzichtige lelijke objecten die niet mooi staan in je interieur. Dus hebben we een serie multifunctionele kattenmeubels gemaakt die ook nog eens goed staan in je interieur! Je huisdier kan er lekker op liggen, zich erin verstoppen of erin spelen. We hebben verschillende modellen en verschillende kleuren zodat er altijd wel eentje bij jouw inrichting past.

Meer over 4animalz
Het merk 4animalz brengt producten op de markt voor dieren in de brede zin. Alle producten worden aan een streng kwaliteitsbeleid getoetst op de doelgroep waarvoor het gemaakt wordt: 4animalz betekent namelijk ‘voor dieren’.

Veilig
De krabpalen zijn zo gesneden dat het het karton zacht aanvoelt. Daarnaast maken wij gebruik van ecologische lijm die ook gebruikt wordt in voedselverpakkingen, dus het is niet onveilig voor je kat.
Voordat u de kattenkrabber ontvangt, hebben we in de fabriek de goederen extra laten inspecteren en testen, om de veiligheid voor uw kat te garanderen. We testen op scherpte, desinfectie om uw kat gezond en veilig te houden

Duurzaam
Al het gebruikte materiaal is heel duurzaam, zowel in productie als kwaliteit waardoor een krabmeubel tot wel een jaar lang gebruikt kan worden.
Belangrijker nog, al het materiaal is gemaakt van milieuvriendelijk en gerecycled geproduceerd golfkarton, het is een zeer goed materiaal van hoge kwaliteit.Specificaties

  • Merk: 4animalz
  • EAN: 6013920855845
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Karton
  • Afmeting (cm): 24x68x37,4 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.9

Reviews

Gesponsorde producten