Able2 Flipstick wandelstok - opvouwbaar - 87,5 cm

2110805
81.95
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Totale Zorgwinkel
4,3 Sterren
Able2 Flipstick wandelstok - opvouwbaar - 87,5 cm
81.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Flipstick wandelstok - opvouwbaar - 87,5 cm is de ideale wandelstok voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn en die graag een stuk wandelen maar regelmatig moeten rusten. Deze wandelstok heeft een zitje en hierdoor is deze dus erg geschikt voor mensen die veel moeten rusten.

De Flipstick wandelstok - opvouwbaar - 87,5 cm is een opvouwbare wandelstok die is voorzien van een bijzonder handvat. Dit handvat heeft de vorm van een fietszadel. Met een knop op het zadel is de handgreep met 90 graden te draaien waardoor dit vlak op de wandelstok rust. Hierdoor ontstaat een zitje. Dit zitje is ideaal voor als u tijdens een lange wandeling even wilt rusten. Het zitje is comfortabel en zit goed, hierdoor krijgt u geen last van uw billen of rug.

De Flipstick is bovendien, zoals de naam het al zegt, een opvouwbare wandelstok. Door de flipstick op te vouwen neemt hij minder ruimte in beslag en kan hij worden opgeborgen in een schoudertas die er standaard bij wordt geleverd. Hierdoor neemt de wandelstok weinig tot geen ruimte in beslag, erg handig dus.

De Flipstick wandelstok - opvouwbaar - 87,5 cm heeft een totale afmeting van 87,5 cm. Wanneer u gaat zitten, heeft de wandelstok een zithoogte van 75,5 cm. Het maximale gewicht wat op de wandelstok kan zitten is 130 kg. De wandelstok is dus erg sterk, hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken hierover.

Het zitje op de wandelstok zal nooit uit zichzelf omklappen. De knop op het zadel is namelijk zo geplaatst dat het nagenoeg onmogelijk is deze met uw been in te drukken tijdens het lopen. U hoeft dus niet bang te zijn dat tijdens het wandelen de wandelstok plotseling inklapt.

De Flipstick is dus de ideale wandelstok voor senioren of mensen die slecht ter been zijn die een lange wandeling willen maken maar toch veel moeten rusten.


Productspecificaties Flipstick wandelstok - opvouwbaar - 87,5 cm:
Kleur: zwart;Maximaal gebruikersgewicht: 130 kg;Afmeting: 87,5 cm;Zithoogte: 75,5 cm.

Specificaties

  • Merk: Able2
  • EAN: 5050996041797

Beoordelingen

Gesponsorde producten