Able2 Opvouwbaar looprek met wielen

Omschrijving

Het opvouwbaar looprek met wielen is een looprek met een brede basis waardoor het looprek optimale stabiliteit biedt bij het lopen binnen de woning.

Dankzij het aluminium frame heeft het looprek slechts een gewicht van 2,4 kilogram. Dit maakt het gebruik van het looprek gemakkelijker. Wat het gebruik van het looprek nog gemakkelijker maakt zijn de twee wielen aan de voorkant vaan het looprek. Deze wielen voorkomen dat u het hele looprek moet optillen om te lopen.

Het looprek met wielen is bovendien opvouwbaar. Door op de knop in het midden van het looprek te drukken klapt het looprek nagenoeg vanzelf in. Hierdoor kunt u het looprek compact opbergen en gemakkelijker meenemen in de auto.

Tot slot is het looprek in hoogte verstelbaar. Hierbij kunt u de hoogte van de handgrepen aanpassen naar wens. Het is belangrijk dat deze op de juiste hoogte staan. Een verkeerd afgesteld looprek kan namelijk lijden tot klachten in de schouders of krom lopen.


Productspecificaties van het opvouwbaar looprek met wielen:

Uitgevoerd met wielenIn hoogte verstelbaar van 81 - 91 cmMaximaal gebruikersgewicht 133 kgMakkelijk in te klappenLichtgewicht slechts 2,4 kgBreedte: 52 cmDiepte: 48 cmOok verkrijgbaar zonder wielen

Bestel het opvouwbaar looprek met wielen gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Able2
  • EAN: 5021196773429

Reviews

Gesponsorde producten