Adler Europe AD6304 - Hetelucht Oven - Heteluchtoven Vrijstaand 12 Liter - Met Uitbreidingsring 17 Liter - Wit

Omschrijving

Jouw dag zit erop, tijd voor een welverdiende en smaakvolle maaltijd! Met de Adler AD6304 hetelucht oven braad je jouw favoriete gerechten vanuit het comfort van je eigen keuken met een volledige controle op alle ingrediënten vol smaak en zo lekker als alleen jij dit kan.

Met deze heteluchtoven is dit een fluitje van een cent: plaats gewoon jouw ingrediënten in de glazen kom, en stel de temperatuur en tijd in naar wens. Zodra het klaar is hoor je een belletje en mag je genieten van jouw welverdiende maaltijd alleen of met gezelschap.

Polyvalente hetelucht oven

Dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid komt de AD 6304 vrijstaande heteluchtoven jou van pas zowel voor alledaagse maaltijden als voor bijzondere momenten. Bespaar tijd, en behoud de smaak en vitamines.

Deze hetelucht oven maakt gebruik van infraroodstraling. Zijn convectie functie zorgt voor heteluchtcirculatie om jouw gerecht op te warmen en de hitte gelijk te verspreiden. Een bijkomend voordeel is dat deze vrijstaande oven een kortere baktijd vereist dan een klassieke oven, waarmee je tijd en energie bespaart.

Bovendien vereist deze oven geen vet of olie voor het bereiden van jouw maaltijd. Hiermee is deze hetelucht oven geschikt voor het bereiden (of opwarmen) van vele gerechten zowel thuis als op reis.

Veilig en eenvoudig
Jouw maaltijd wordt in de hetelucht oven verhit in een glazen kom vervaardigd uit hittebestendig glas. Ben je van plan om jouw culinaire kunsten te bewijzen aan meer gasten dan kan je gewoon met de meegeleverde uitbreidingsring de capaciteit verhogen van 12 liter naar 17 liter.

Zodra jouw gerecht klaar is verwijder je het deksel en plaats je die op het metalen ophangrek. Met de metalen serveertang verwijder jouw gerecht en de braadroosters. Na gebruik het netsnoer verwijderen en opbergen.

Verpakkingsinhoud
? 1 hetelucht oven
? 1 glazen kom
? 1 set draaggrepen
? 2 braadroosters
? 1 uitbreidingsring
? 1 ophangrek
? 1 serveertang

Technische data
? Vermogen 1300 W
? Capaciteit 12,0 L, met uitbreidingsring 17,0 L
? Hittebestendig glas?
? Temperatuursinstelling 65-250 °C
? Tijdschakelaar tot 60 minuten
? Veiligheidsschakelaar
? Verwijderbare voedingskabel

Je bestelt volledig risicoloos en je krijgt automatisch 30 dagen bedenktijd. Mocht je dan toch niet tevreden zijn? Niks aan de hand, je kunt deze AD6304 convectie oven kosteloos retourneren en jij krijgt je geld terug.

Je hebt deze pagina bezocht omdat gezelligheid en gemak voor jou hoog in het vaandel staan. Bestel daarom vandaag nog deze heteluchtoven en bereid in een handomdraai jouw lekkerste gerechten.

Specificaties

  • Merk: Adler
  • Garantietermijn: 3 maanden
  • Verpakkingsinhoud: - 1 halogeenoven- 1 glazen kom- 1 set draaggrepen- 2 braadroosters- 1 uitbreidingsring- 1 ophangrek- 1 serveertang
  • EAN: 5419980084132
  • Maximale temperatuur (°C): 250
  • Inhoud in liters: 17.0
  • Vermogen (Watt): 1300.0
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 36,2x36,2x23,2 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1.0
  • Ovenfuncties: Grill Hetelucht

Beoordelingen

Gesponsorde producten