AEG Starterkit UltraFlex AUSK11

2264700
50.46
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
AEG Starterkit UltraFlex AUSK11
50.46
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 50.36
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb jij een AEG/Electrolux UltraFlex stofzuiger? De AEG Starterkit UltraFlex AUSK11 is speciaal ontworpen voor een goed onderhoud van dit type stofzuiger. Met de accessoires in deze set kun je een heel jaar vooruit!

Inhoud UltraFlex starterset:
  • 1x wasbaar motorfilter. Dit filter beschermt de motor van het apparaat tegen stofdeeltjes. Zonder motorfilter zou het apparaat aanzienlijk korter mee gaan. Wij adviseren om het motorfilter regelmatig uit te wassen onder de kraan. Dit voorkomt dat het filter verzadigd raakt en geen nieuwe stofdeeltjes meer tegenhoudt.
  • 1x wasbaar uitblaasfilter. Het uitblaasfilter (ook wel microfilter genoemd) verwijdert fijne deeltjes die in de lucht zweven uit de uitblaaslucht van de stofzuiger. De lucht in jouw woning is daardoor gezuiverd van stof(mijt), pollen, schimmels en allergenen. Spoel het microfilter uit onder de kraan zodra je ziet dat het vervuild is. Zo kan het filter nieuwe vervuiling opnemen en blijf je verzekerd van een schone luchtkwaliteit.
  • 4x s-fresh ™ crispy bamboo geurkorrels. Deze geurkorrels verspreiden een subtiele bamboegeur, waardoor je woning na het stofzuigen écht schoon ruikt. Je plaatst de korrels heel gemakkelijk in de stofzuigerzak; strooi wanneer je de stofzak vervangt de inhoud van 1 zakje luchtverfrisser op de grond en zuig dit op.

Specificaties

  • Merk: AEG
  • EAN: 7319599018949

Beoordelingen

Gesponsorde producten