Retro telefoon vaste lijn Fysic Zwart

1356232
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Alecto-Lenco
4,3 Sterren
Retro telefoon vaste lijn Fysic Zwart
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Oude telefoon D-Sign Graham: authentiek, robuust en minimalistisch

Weer eens zo’n oude telefoon van vroeger in de hand houden? Toen bellen nog niet zo vluchtig als nu was, maar letterlijk een ‘gewichtige zaak’. We zijn bijna vergeten hoe dat voelt. De D-Sign Graham brengt u terug naar die tijd. Deze retro telefoon is helemaal gestyleerd naar de originele Graham Bell telefoon en heeft een retro look en feel. Met een bakelieten look, een echte mechanische bel en stevig robuust katoen omvlochten koord brengt hij de kwaliteiten van een oude telefoon terug in uw huis.

Minimalistisch design, geen overbodige functies

De Profoon D-Sign Graham doet precies wat u er van verwacht: zorgen voor prettige, goed verstaanbare telefoongesprekken. U kunt een telefoongesprek doorschakelen naar een ander toestel in huis. En dat is het: want naast een minimalistisch design, is ook de functionaliteit ook basic gehouden. De Graham bezit geen andere opties dan de hoognodige. En daarmee is de D-Sign Graham niet alleen heel geschikt voor de oudere beller die terug verlangt naar simpeler tijden, maar wordt hij ook omarmt door jonge mensen die back-to-basic en authenticiteit tot trend hebben verheven.

Een oude telefoon met hedendaagse service

Zoals alle toestellen van Profoon voldoet de D-Sign Graham aan de hoogste eisen van kwaliteit. We hebben de telefoon ontwikkeld en uitgebreid getest in onze eigen Research & Development-faciliteiten in ‘s-Hertogenbosch. En zoals u gewend bent van ons krijgt u bij de D-Sign Graham de service die u zoekt. Dat betekent dat u op onze website en in de meegeleverde Nederlandstalige handleiding alle nuttige informatie kunt vinden die voor het gebruik van dit toestel nodig is. En als u toch nog vragen hebt dan helpen onze servicemedewerkers u via e-mail en telefoon graag verder.

Met Profoon kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Wat zit er in de doos?

  • Graham telefoon
  • Telefoonstekker NL
  • Telefoonkabel met modulaire aansluiting
  • Handleiding NL / EN / DE / FR

Specificaties

  • Merk: Fysic
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Artikelnummer: 4002176
  • EAN: 8712412562459
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 14,5x24,5x15,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten