Alecto wand klok AK-10

5.0 Sterren
2 beoordelingen
Alecto wand klok AK-10
Alecto wand klok AK-10
Alecto wand klok AK-10
Alecto wand klok AK-10
Alecto wand klok AK-10
Bekijk video(s)
2016780
20.44
Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Aretha
4.41 Sterren
  • De levertijd is 2 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Alecto wandklok AK-10 is ideaal voor senioren, slechtziende of voor in grotere ruimtes. De Alecto wandklok AK-10 is redelijk groot. De klok heeft namelijk een diameter van 30 cm. Hierdoor kunt u dus de klok goed aflezen. De wandklok is daarnaast voorzien van extra grote cijfers. Hierdoor is het nog gemakkelijker om de tijd af te lezen van de klok. Zowel van dichtbij als van wat grotere afstanden.

De Alecto wandklok AK-10 werkt op batterijen. U dient dus zelf batterijen te kopen en dient dus ook vervolgens de tijd van de klok zelf in te stellen. U dient dus ook zelf rekening te houden met zomer en winter tijd. De voeding van de wandklok is 1 AA batterij van 1.5V. De tijd is gemakkelijk in te stellen met een draaiknop op de achterzijde van de klok. Op deze wandklok zit géén geluid functie, hierdoor hoort u dus niet ieder uur de klok slaan.

De Alecto wandklok AK-10 is gemakkelijk te bevestigen aan een wand naar keuze. Op de achterzijde van de klok zit een ophang oog zodat u de klok gemakkelijk de klok kunt bevestigen aan de wand. U dient een schroef te bevestigen op een gewenste hoogte op de wand en vervolgens kunt u de klok heel gemakkelijk op de schroef laten rusten. De klok blijft door het ophang oog hangen.

Mocht de klok op een gegeven moment vies zijn kunt u de klok uiteraard van de wand halen en vervolgens schoonmaken. Doe dit met een vochtige doek. Niet met chemische reinigingsmiddelen. Door de chemische reinigingsmiddelen kan de glasplaat en/of het aluminium aangetast worden en dit zal zonde zijn.


Productspecificaties Alecto wandklok AK-10:

Kleur: zilver/aluminium/wit;Diameter: 30 cm;Hoogte cijfers: 4 cm;Gewicht: 2,5 kilogram;Voeding: 1x 1.5V AA (optioneel verkrijgbaar);Frame: geborsteld aluminium;Afdekking: glasplaat;Ophang oog voor wandmontage.

Specificaties

  • Merk: Alecto
  • Merk: Alecto
  • EAN: 8712412579044

Reviews

Gesponsorde producten