All Ride Tablet- en Telefoonhouder - Auto - Hoofdsteun Montage - Universele Autohouder - 360 Graden Roteren

3591144
13.75
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
All Ride Tablet- en Telefoonhouder - Auto - Hoofdsteun Montage - Universele Autohouder - 360 Graden Roteren
13.75
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb jij ook wel eens last van een achterbank vol kinderen die zich vervelen tijdens lange autoritten? De meeste ouders kunnen zich hierin wel vinden en zien daarom zelfs op tegen dit soort tripjes. Om dergelijke situaties te voorkomen introduceert All Ride daarom de tablet- en telefoonhouder voor aan de hoofdsteun van je auto. De universele houder heeft een uitrekbare breedte van 12 tot 21 centimeter waardoor vrijwel elk model smartphone of tablet erin past. Het monteren doe je gemakkelijk aan de spijlen van de hoofdsteun.

Vermaak voor lange autoritten 
De All Ride tablet- en telefoonhouder voor de achterbank van je auto is perfect voor kinderen die zich tijdens lange autoritten snel vervelen. Je plaats dankzij de universele greep gemakkelijk een telefoon of tablet in de houder en speelt vervolgens de favoriete films en series van je kind af. Dit staat garant voor uren kijk en luister plezier. De tablet- en telefoonhouder is 360 graden roteerbaar, waardoor je films en series in elk gewenste formaat af kunt spelen.

Geschikt voor elk merk telefoon óf tablet
De autohouder is uitschuifbaar van 12 tot 21 centimeter. Deze verstelbare lengte maakt tablet- en telefoonhouder universeel: vrijwel elk model smartphone of tablet past in de houder. Het maakt dus niet uit of je een Iphone, Samsung of ander merk tablet of telefoon hebt. 

Past in de meeste auto's 
Niet alleen de tablet- en telefoonhouder is verstelbaar in maat. Ook de montage kun je in maat verstellen van 13 tot 18 centimeter. Je plaatst de houder gemakkelijk tegen de spijlen van de hoofdsteun aan, dit kan zowel op de bijrijder als de bestuurdersstoel. Vanwege zijn verstelbaarheid past de houder in vrijwel elke auto en op vrijwel elke hoofdsteun.

Specificaties All Ride auto tablet- en telefoonhouder achterbank

  • Houderbreedte 12-21 cm
  • Montagebreedte 13-18 cm
  • 360 graden roteerbaar
  • Gemakkelijk te installeren

Specificaties

  • Merk: All Ride
  • EAN: 8711252269993

Beoordelingen

Gesponsorde producten