alpina Peper- en Zoutmolen Set - Zout en Pepermolen - Handmatig - Kunststof en RVS - Zwart - Wit -Zilver

3365574
12.55
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze mooie peper- en zoutmolen van alpina mag in geen enkele keuken ontbreken. Hij is zwart/wit en transparant en heeft roestvrijstalen accenten. Dat maakt hem erg fraai voor zowel op het aanrecht als op tafel. Hij doet wat hij belooft: peperkorrels en grof zout fijn malen om je gerechten heerlijk op smaak te brengen. Aan de ene kant maalt hij peperkorrels en aan de andere zijde grof zeezout. Aan beide kanten zit een afsluitdekseltje, zodat er geen peper en zout uit kan vallen als je hem niet gebruikt.  

Vlijmscherm maalmechanisme 

De alpina zout- en pepermolen is gemaakt van robuust kunststof en roestvrijstaal. Hij ligt stevig in de hand en heeft een vlijmscherp maalmechanisme waarmee je in een handomdraai peper- en zoutkorrels fijn maalt. Hij ziet er zo mooi uit dat je hem ook gewoon op tafel kunt zetten, zodat iedereen zelf zijn eten op smaak kan brengen. Met zijn minimalistische moderne uiterlijk past hij bij elke stijl. 

Versgemalen peper: lekker! 

Peper en zout zijn de bekendste smaakmakers in gerechten. Vooral versgemalen peper maakt elk gerecht nog lekkerder. Dit komt omdat gemalen peper snel veel smaak verliest. Het is dus het beste om de peper vlak voor het serveren over het gerecht te malen. Zo komt de smaak het best tot zijn recht. Zwarte peperkorrels hebben de meeste smaak en aroma. Je kunt ook een mix van peperkorrels in je molen doen. 

Grof en droog zeezout 

Veel koks zweren bij grof en droog zeezout. Andere soorten zout zijn doorgaans te vochtig wat niet goed is voor het maalmechanisme van de molen. Het grove zeezout maal je met deze molen naar smaak direct op het gerecht. 

Specificaties Alpina pepermolen/ zoutmolen

  • Afmetingen: Ø5 x 22 cm
  • Materiaal: kunststof en roestvrij staal 
  • Productgewicht: ca 250 gram 

Specificaties

  • Merk: alpina
  • EAN: 8711252196619
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 5x5x22 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten