AMIGO Meisjesfiets Bloom 16 Inch 24 cm Meisjes Terugtraprem Grijs

2135592
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

AMIGO Bloom meisjesfiets

De AMIGO Bloom verovert in één oogopslag het hart van iedere kleine meid. Op deze snoezige fiets met zijwielen oefenen ze veilig de trap- en stuurbewegingen. Als ze dit onder de knie hebben, verwijder je eenvoudig de zijwielen en zijn ze klaar voor het echte werk! De Bloom is uitgerust met een sterke knijprem en terugtraprem, luide fietsbel, handige voordrager en reflectoren waarmee ze in het donker opvallen.

Oog voor detail
Voor iemand die op wil vallen, gaat het allemaal om de details. Met de AMIGO Bloom zit dat wel goed! Zodra je op de fiets zit bloei je weer helemaal op. Het frame, de zijwieltjes en zelfs de kettingkast zitten vol met superleuke patronen.

Gesloten kettingkast
Door de ketting veilig af te schermen, krijg je geen vieze kleren. Het zorgt er daarnaast voor dat de ketting niet vuil wordt en goed blijft werken. Maar dat is allemaal bijzaak als je ziet hoe mooi de kettingkast is. Laat iedereen genieten van de mooie patronen op de kettingkast!

Zijwieltjes voor stabiliteit
Niets is zo moeilijk als het vinden van evenwicht op de fiets. Daarom zijn deze zijwielen perfect voor wie wil leren fietsen. Je kunt door de zijwielen namelijk oefenen op het trappen en sturen, zodat je daar al gewend aan raakt. De hoge kwaliteit wielen zijn gemaakt van staal en kunststof, en bieden daardoor veel steun.

De fiets voor jou
Ben jij op zoek naar een mooie en handige fiets waar jij overal mee naartoe kan fietsen? Dan is de AMIGO Bloom de ideale fiets voor jou! Leer fietsen op deze supertoffe fiets!

AMIGO
Bij AMIGO hebben we een fietsmaatje voor iedereen! Echt Nederlands ontwerp, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Met deze vrolijke fietsen maken kinderen hun eerste kleine uitstapjes door de straten. De stevige trainingswielen helpen de kinderen om hun evenwicht te bewaren terwijl ze wennen aan de trap- en stuurbewegingen. De fietsen hebben een stabiel frame en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en verschillende bandenmaten. Wordt AMIGO jouw nieuwe beste vriend

Algemene specificaties:
Kleur: metallic grijs/roze
Geslacht: meisjes
Materiaal frame: staal
Gewicht: ca. 12,4 kg
Banden: witte luchtbanden AMIGO M1500 16 x 2.125 inch (50-305)
Velgen: enkelwandige aluminium velgen
Versnellingen: 1

Specificaties maten:
Wielmaat: 16 inch
Framemaat: 24 cm
Zadelhoogte: 53,5 cm (in de laagste stand, gemeten vanaf de grond)
Zadelhoogte verstelbaar: ja

Specificaties remmen:
Type achterrem: terugtraprem
Type voorrem: v-brake

Specificaties accessoires:
Kettingkast: gesloten kettingkast
Zijwieltjes: ja, afneembaar
Verlichting: voor- en achterreflectoren met beugel
Fietsbel: ja

Specificaties

  • Merk: AMIGO
  • EAN: 8719817994397
  • Aantal versnellingen: 1
  • Wielmaat: 16 inch
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Staal

Beoordelingen

Gesponsorde producten