AMIGO inlineskates Fuse junior polypropyleen zwart/oranje mt 30/33

3229313
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

AMIGO Fuse inlineskates

Op de AMIGO Fuse doe je natuurlijk niets liever dan lekker rondskaten op straat. Daar is de skate dan ook speciaal voor gemaakt. Hij ziet er niet alleen supercool uit, maar is ook nog superstevig! En met de gave kleurencombinaties steel je overal meteen de show.

De perfecte skate
De skate is lichter dan een gewone skate met vier wielen, waardoor kinderen sneller leren skaten. Voor meer veiligheid is de Fuse uitgerust met een goed werkend achterremsysteem. Hoogwaardige materialen zoals PU-wielen en ABEC 7-lagers hebben niet alleen het gewicht van de skate verlaagd, maar maken het skaten ook een stuk gemakkelijker (en dus leuker)!!

De wielen
De wielen zijn van sterk polyurethaan gemaakt waardoor ze verschillende stoten aankunnen. De hardheid van de wielen is goed voor snel en lang skaten op gladdere oppervlakken. Ze zijn duurzamer dan wielen met een lagere hardheid en gaan langer mee.

De juiste skate voor jou
Ben jij op zoek naar supermooie skates waar je lekker mee kan skaten? Dan is de AMIGO Fuse jouw ideale kandidaat. Met de mooie kleurencombinatie val jij meteen op. Trek de skates aan en jij bent klaar om op straat te gaan skate!

AMIGO
AMIGO is een maatje voor iedereen. Echt Nederlands ontwerp, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Met deze vrolijke skates maken kinderen hun eerste kleine uitstapjes door de straten. De skates zijn van stevig materiaal gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en talloze kleuren. Wordt AMIGO jouw nieuwe beste vriend?

Specificaties:
Geslacht: junior
Kleur: zwart, oranje
Materiaal buitenkant: polypropyleen
Materiaal binnenvoering: polyester, mesh
Materiaal wielen: polyurethaan
Diameter wielen: 64 x 24 mm
Hardheid: 82A
Lagers: ABEC 7
Maximale gewicht: 60 kg
Schoenmaat: 30/33
Maat: S

Specificaties

  • Merk: AMIGO
  • EAN: 8719817975037
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polypropyleen

Beoordelingen

Gesponsorde producten