AMIGO Meisjesfiets Superstar 12 Inch 20 cm Meisjes Terugtraprem Lichtblauw

2161891
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

AMIGO Superstar meisjesfiets

Met de AMIGO Superstar zie jij je er uit als een echte super ster, wie wil dat nou niet? Op deze supervrolijke, stevige en veilige kinderfiets rijd je comfortabel naar alle optredens, speelafspraken en naar school. Hij is uitgerust met verwijderbare zijwielen, een vrolijk fietsmandje, stuurslingers, sterke remmen en opvallende reflectoren. Ben jij klaar voor de roem?

Oog voor detail
Voor iemand die op wil vallen, gaat het allemaal om de details. Met de AMIGO Superstar zit dat wel goed! De gave stuurslingers zorgen er al voor dat jij de show steelt. Op het frame en zelfs op het zadel zitten superleuke patronen. Jij voelt je met deze fiets een echte superster!

Gesloten kettingkast
Door de ketting veilig af te schermen, krijg je geen vieze kleren. Het zorgt er daarnaast voor dat de ketting niet vuil wordt en goed blijft werken. Maar dat is allemaal bijzaak als je ziet hoe mooi de kettingkast is. De sterren kom je al tegemoet, en dat zonder te fietsen. Stap dus snel op de fiets en laat iedereen genieten van de sterren!

Het juiste zadel
Zithouding op de fiets is ontzettend belangrijk, zeker voor kinderen in de groei. Daarom besteden wij extra aandacht aan de ergonomie van het zadel. Zo zakt het zadel precies ver genoeg in, en zorgen de veren onderaan ervoor dat de hobbels in de weg worden opgevangen. Natuurlijk ziet het zadel er ook nog mooi uit met het sterretjespatroon aan de achterkant.

De fiets voor jou
Ben jij op zoek naar een mooie en handige fiets waar jij overal mee naartoe kan fietsen? Dan is de AMIGO Superstar de ideale fiets voor jou! Waar je ook heen gaat, jouw spullen kunnen altijd mee in het mandje voorop.

AMIGO
Bij AMIGO hebben we een fietsmaatje voor iedereen! Echt Nederlands ontwerp, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Met deze vrolijke fietsen maken kinderen hun eerste kleine uitstapjes door de straten. De stevige trainingswielen helpen de kinderen om hun evenwicht te bewaren terwijl ze wennen aan de trap- en stuurbewegingen. De fietsen hebben een stabiel frame en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en verschillende bandenmaten. Wordt AMIGO jouw nieuwe beste vriend?

Algemene specificaties:
Kleur: lichtblauw/wit
Geslacht: meisjes
Materiaal frame: staal
Gewicht: ca. 9.7 kg
Banden: witte luchtbanden AMIGO M1500 12 x 2.0 inch (50-203)
Velgen: enkelwandige aluminium velgen
Versnellingen: 1

Specificaties maten:
Wielmaat: 12 inch
Framemaat: 20 cm
Zadelhoogte: 47 cm (in de laagste stand, gemeten vanaf de grond)
Zadelhoogte verstelbaar: ja

Specificaties remmen:
Type achterrem: terugtraprem
Type voorrem: v-brake

Specificaties accessoires:
Kettingkast: gesloten kettingkast
Fietsbel: ja
Verlichting: voor- en achterreflectoren met beugel
Fietsmandje: ja
Zijwieltjes: ja, afneembaar
Stuurslingers: ja

Specificaties

  • Merk: AMIGO
  • EAN: 8719817992256
  • Aantal versnellingen: 1
  • Wielmaat: 12 inch
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Staal

Beoordelingen

Gesponsorde producten