AMIGO Transportfiets dames Go Basic 28 Inch 56 cm Dames Terugtraprem Matzwart

Omschrijving

De AMIGO Go Basic transportfiets is gewoon een ideale basis! Geen tas is te veel met de handige voordrager en bagagedrager. Daarmee is deze 28 inch damesfiets (met een framemaat van 56 centimeter) ideaal voor school, werk of sportactiviteiten. Deze matzwarte transportfiets is gecombineerd met natuurlijke tinten zoals het bruine zadel en de bruine handvaten. Fiets in stijl je volle agenda te gemoed!

Gewoon goed!
Je hebt niet veel extra nodig want met het Go Basic instapmodel heb je een solide basis te pakken! In het verkeer moet je continue rekening houden met andere weggebruikers en verkeersregels. Daarom is een goed remsysteem een vereiste! Een eenvoudige maar zeer effectieve manier van remmen is dan zeker wel de terugtraprem op het achterwiel. Voor extra veiligheid is de transportfiets uitgerust met Marwi voor- en achterlicht.

Bagage in overvloed
De Go Basic is voorzien van vele mogelijkheden voor het vervoeren van spullen die voor jou belangrijk zijn. Er is ruimte voor sporttassen of schooltassen op de voordrager, maar ook genoeg ruimte voor transport via de bagagedrager. Aangekomen op je bestemming sluit je de fiets af met het ringslot (YWS-EL6-C1). Parkeren kan niet alleen veilig maar ook stabiel met het de verstelbare standaard.

Fietsend de week door
De fraaie AMIGO Go Basic neemt je fietsend de week door. Van werk naar de sporttraining en weer terug naar huis! De ideale damesfiets die je in de gelegenheid brengt om jezelf en jouw bagage gemakkelijk te vervoeren. Ontdek het gemak van de smaakvol vormgegeven AMIGO Go Basic!

AMIGO, ready to move!
AMIGO brengt je in beweging! Met producten met een leuk en fris design, tegen een verrassend lage prijs. De AMIGO-collectie bestaat uit (elektrische) fietsen, fietsonderdelen en -accessoires, steppen, skates en loopfietsen. Voor iedereen bereikbaar, want zeer scherp geprijsd. Zo maakt AMIGO ook jouw vrije tijd nét wat leuker. AMIGO, ready to move!

Specificaties:
Kleur: matzwart
Kleur model: Black Mat (YS-727)
Geslacht: dames
Materiaal frame: staal 
Materiaal velgen: aluminium
Banden: CST C-1446, 40-622 (caramel)
Zadel: Lugano SD-3582 (bruin)
Handgrepen: DDk Leatheroid stitch (bruin)
Wielmaat: 28 inch
Framemaat: 56 cm
Stuurpen: vast
Zadelpen verend: nee
Voorvork verend: nee
Versnellingen: geen
Gewicht: 18 kg

Specificaties remmen:
Type voorrem: geen (V-Brake inbegrepen, niet gemonteerd)
Type achterrem: terugtraprem

Specificaties verlichting:
Verlichting voor: Marwi UN-4900 led (batterijen)
Verlichting achter: Marwi UN-4450 (batterijen)

Specificaties accessoires:
Fietsstandaard: ja, verstelbaar
Kettingkast: gesloten
Voordrager: ja
Bagagedrager: ja
Fietsbel: ja
Slot: ja, ringslot (YWS-EL6-C1)

Specificaties

  • Merk: AMIGO
  • EAN: 8720585996841
  • Aantal versnellingen: 1
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Staal

Beoordelingen

Gesponsorde producten