Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation - Laptop tas t/m 17 inch - voor dames en heren

3733318
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een goede laptoptas, rugzak of rugtas komt in veel situaties van pas. Een te grote of te kleine rugzak is natuurlijk erg vervelend. Naast te weinig ruimte hebben kleine tassen vaak een mindere draagcomfort. Wanneer te grote tassen nooit helemaal vol zit, krijg je last van rugklachten. De Zedar rugtas heeft het ideale formaat voor optimaal draagcomfort en heeft voldoende ruimte voor al jouw denkbare bagage. Ook zeer geschikt als laptoptas voor modellen tot en met 17 ich. Met een spatwaterdichte coating, USB-poort, AUX aansluiting voor je oortjes, stevige vergrendelbare ritsen en een laptop vak heeft deze tas alles wat je nodig hebt. Daarnaast is de tas erg stijlvol en dankzij de verschillende opbergvakken ideaal voor dagelijks gebruik en voor op reis!


Comfortabel en duurzaam
Een goed ingepakte rugtas is bijna net zo belangrijk als goed zittende schoenen. Veel rugtassen hebben een verkeerde afmeting waardoor het draagcomfort verliest. Dit resulteert vaak in lichamelijke klachten. Deze rugtas is gemaakt van waterbestendig en duurzaam Oxforddoek met metalen ritsen. Comfortabele brede ademende schouderbanden met sponskussen helpen de schouders te verlichten. Met de verstelbare gespen stel je de tas goed in op jouw lichaam. Het sportieve en tijdloze ontwerp zorgt niet alleen voor mooie looks maar dankzij het formaat is het v©v©n van de meest comfortabele tassen in zijn klasse. De opbergvakken zijn zorgvuldig ingedeeld waardoor de tas een ideale gewichtsverdeling heeft. Of je de tas nu gebruikt voor een vakantie, schooldag of naar kantoor, deze tas is ontworpen om je optimaal te laten presteren.

Laptoptas, reistas of schooltas
Deze rugtas is overal geschikt voor. Dankzij zijn ruime inhoud en compacte design neem je de tas overal mee naar toe. Of het nu gaat om een doordeweekse werkdag of een leuke city trip in het buitenland, deze tas is perfect voor elke situatie. De tas is geschikt voor modellen tot en met 17 inch.

Anti diefstal
Wereldwijd zijn er ontzettend veel mensen slachtoffer geworden van zakkenrollers. Of je nu naar het werk gaat of op een city trip met de Zedar rugtas hoef jij je geen zorgen meer te maken over zakkenrollers. De tas beschikt over een ritssluiting met cijferslot, hierdoor kan de tas niet ongewenst geopend worden. Zo zijn al jouw belangrijke spullen veilig opgeborgen.

USB Poort en AUX aansluiting
In de tas zit een USB-poort zodat je ook onderweg je apparaten kan opladen. Dit doe je via je eigen powerbank of laptop. Je oplader steek je aan de buitenkant van de tas in de USB-poort. Zo kun je jouw telefoon blijven gebruiken. Daarnaast sluit je gemakkelijk je oortjes of koptelefoon aan in de AUX aansluiting.

Ruimte voor al je spullen
De zedar rugtas beschikt over verschillende compartimenten waaronder een afzonderlijk laptopcompartiment. Deze is geschikt voor laptops van 17 Inch en MacBook. Daarnaast heeft het een hoofdcompartiment geschikt voor bijvoorbeeld; kleding, headset, boeken, tijdschriften, camera enzovoort. In het handige voorcompartiment berg je gemakkelijk spullen op zoals je telefoon, pennen, sleutels, portemonnee, bril en andere kleinere dingen. De zijzakken zijn geschikt voor waterflessen of bijvoorbeeld een paraplu. Tot slot zit er op de schouderband een brillenhouder, hier hang je gemakkelijk je bril aan op.

Perfect als handbagage
De tas is perfect als handbagage in het vliegtuig. De Zedar rugtas is voorzien van een bagage houder, deze is bevestigd op de rugzijde. Met deze houder zet je jouw tas gemakkelijk vast boven op je koffer. Daarnaast schuif je de tas, dankzij het compacte en strakke design, gemakkelijk onder je stoel. De tas voldoet aan de IATA-norm en mag daarom mee als handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen.

Zedar’s schoonmaaktips voor uw rugzak
Een rugzak gaat in principe jaren probleemloos mee. Onderhoud is nauwelijks nodig, mits jij je een aantal eenvoudige richtlijnen houdt:

  • Stop een rugzak nooit in de wasmachine en gebruik geen synthetische wasmiddelen. De waterdichte coating van de rugzak kan beschadigd raken.
  • Modder en vuil op de rugzak kunt u het beste op laten drogen en vervolgens met een zachte borstel en wat water eraf borstelen. Hardnekkige vlekken mag u met wat groene zeep insmeren en vervolgens met veel water behandelen. Laat de rugzak daarna goed drogen!
  • Ook olie en andere vetvlekken mag u alleen behandelen met een speciale reinigingszeep die de coating niet aantast. Altijd goed naspoelen met lauw water.
  • De buitenstof van de rugzak kunt u behandelen met een impregneerspray.
  • Zorg dat de ritsen van uw rugzak vrij blijven van zand en modder. U kunt ze af en toe reinigen met een borsteltje.

Specificaties

  • Merk: Zedar
  • EAN: 8720256144731
  • Aantal vakken: 3
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyester

Beoordelingen

Gesponsorde producten