Aretica Horlogebox Luxe met 10 horloge compartimenten zwart

3587020
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Horlogebox voor 10 horloges

Met de Aretica horlogebox plaats je eenvoudig je dure horloges op. Deze horlogebox mag niet aan je collectie missen. Sterker nog: Hierin berg je alle horloges op,ze blijven in alle veiligheid bewaard. Plaats de horloges met de wijzerplaat naar boven,zo ogen ze het mooist. Voor diegene die hun collectie graag bewonderen (Schaam je er niet voor). De bovenkant van de box is voorzien van plexiglas. Ronduit handig: Je kan ten alle tijden naar jouw prachtige horloges kijken,of laten kijken. Misschien ben je niet zo’n horloge fan,dat kan. Ben je eerder iemand waarbij de sieradendoos uitpuilt met armbanden? Los met de opbergdoos ook dit probleem op. Door jouw armbanden om de kussentjes te doen,blijven ze in vorm bewaard.

Opgeruimd staat netjes

Alle horloges in één doos,slim bedacht toch? Met één blik weet je welke horloge bij de outfit/ gelegenheid van de dag past. Echte luxe,maar de Aretica horlogebox is meer dan dat.De horlogebox is voorzien van kussentjes (houders). Want ook horloges houden van een zacht bed. Doe het uurwerk rond het houdertje en de horlogeband zit er mooi strak omheen. Ook is plaats besparing een groot voordeel met deze box. Alle horloges op één plek,vermijdt verschillende doosjes in de kast of een valies. Je leest het goed: De box is ook handig voor op reis. De box beschermt je horloges voor elke slag of stoot.

De Aretica horlogebox stof-,kras- en vuilvrij

De buitenkant is van fijn leder,de binnenkant van een fluweelzachte stof. Het ziet er zeer luxe uit. De Aretica horlogebox beantwoord dus steevast op één vereiste: het zicht wil ook wat. Daarnaast vermijdt de doos ophopend stof in je horloge. Ja hoor,jouw horloges zijn een broedplaats voor stof! Dé reden dat ze na een tijdje slechter werkt. Het deksel sluit de doos stofvrij af. Naast stofvrij,houdt de opbergbox de horloges kras- en vuilvrij. Als dat niet bewaren in stijl is!
De afmetingen van de brillendoos zijn 20 x 25 x 8 cm (lxbxh). Met een afsluiting om U tegen te zeggen. De Aretica horlogebox is perfect voor eigen gebruik,maar ook om cadeau te geven.

Specificaties

  • EAN: 8719688010431
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Leder
  • Afmeting (cm): 20x25x8 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten