Artico Tafelezel - Houten Schildersezel - In hoogte Verstelbaar - Inklapbaar - voor Kinderen en Volwassenen

3680977
30.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MaxiMondo
4 Sterren
Artico Tafelezel - Houten Schildersezel - In hoogte Verstelbaar - Inklapbaar - voor Kinderen en Volwassenen
30.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Inklapbare schildersezels met een compact formaat zoals dit tafelmodel van Artico zijn ontzettend handig. Ze bieden de mogelijkheid om aan tafel een plek te creëren om te schilderen, zijn makkelijk mee te nemen en bieden de mogelijkheid voor kinderen om kennis te maken met het schilderen op een schildersezel. De Artico tafelezel is volledig inklapbaar en in hoogte verstelbaar. Hij biedt ruimte voor canvassen tot 56 centimeter hoog en 1 of 3 centimeter dik. Kortom: de perfecte accessoire voor volwassenen en kinderen om de passie voor kunst en schilderen verder te ontwikkelen. 

Inklapbaar en verstelbaar

Het fijne aan de Artico tafelezel is niet alleen zijn compacte formaat, maar ook het feit dat hij volledig inklapbaar en in hoogte verstelbaar is. Wanneer je de schildersezel niet gebruik om een canvas op vast te houden kun je hem makkelijk inklappen en opbergen. Daarnaast is de mogelijkheid om de tafelezel in te klappen ook ideaal wanneer je hem mee wil nemen. Naast inklapbaar is deze schildersezel tafelmodel ook in hoogte verstelbaar. Hij houdt canvassen met een maximale hoogte van 56 centimeter en een maximale dikte van 1 of 3 centimeter. 

Voor kinderen en volwassenen 

De Artico schildersezel is perfect voor volwassenen met een passie voor schilderen. Dankzij het compacte formaat van de tafelezel kun je overal in huis ruimte creëren om aan je kunst te werken. Maar ook voor kinderen is de Artico tafelezel uiterst geschikt. De kleinere afmetingen bieden de mogelijkheid voor kinderen om kennis te maken met het schilderen op een schildersezel.

Specificaties Artico tafelezel

  • Schildersezel tafelmodel
  • Voor canvassen tot 56 cm
  • Canvassen van 1 of 3 cm breedt
  • Inklapbaar 
  • In hoogte verstelbaar
  • Voor kinderen en volwassenen

Specificaties

  • Merk: Artico
  • EAN: 8711252072517

Beoordelingen

Gesponsorde producten