Assetto Corsa - Ultimate Edition - PS4

3958706
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Assetto Corsa - Ultimate Edition kopen voor PS4!

In Assetto Corsa - Ultimate Edition voor PS4 speel je een game waarbij de nadruk wordt gelegd op het pure fysieke realisme van racen, door nauwkeurig en precies om te gaan met eigenschappen als 'car handling' op de zeer gedetailleerde circuits.

Inhoud:

- Assetto Corsa basisspel
- Prestige Pack
- 3x Porsche-packs
- Red Pack
- ReadyToRace-pakket
- Japanse pakketten
- Ferrari 70th Anniversary Pack

Voor de ultieme racers met oog voor detail is Assetto Corsa Ultimate Edition hét grensverleggende spel op het gebied van racesimulatoren. In de Ultimate Edition vind je alle auto’s en tracks die in het verleden voor deze game zijn uitgebracht.

Kies uit een van de 178 auto’s – inclusief speciale uitvoeringen – die in samenwerking met de grootste en meest toonaangevende autofabrikanten zijn gefabriceerd. Allemaal met authentieke besturing en kenmerken, ontworpen aan de hand van de feitelijke trackgegevens van de autofabrikant. Lamborghini’s, Ferrari’s, Maserati’s, Audi’s en nog veel meer!

In het spel krijg je de mogelijkheid om te racen over 16 circuits, met 33 verschillende track instellingen en kom je eigenschappen tegen die je niet eerder bent tegengekomen bij een andere race-game. Klaar voor de start? Go!

Bekijk de trailer van Assetto Corsa - Ultimate Edition!

Specificaties

  • Merk: 505 Games
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: 505 games
  • EAN: 8023171041131
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten