Atomic Heart + DLC - PS4

Omschrijving

Atomic Heart kopen voor PS4!

In Atomic Heart voor PS4 beleef je een geschifte, sublieme utopische wereld waar je explosieve ontmoetingen te wachten staan!

Bestel de fysieke versie en ontvang:
- De Swede wapenskin
- De Electro wapenskin

In de utopische wereld van Atomic Heart leven mensen in harmonie met hun trouwe, enthousiaste robots. Althans, nog heel eventjes! Over een paar dagen wordt het nieuwe robot-aansturingssysteem gelanceerd, tenzij er een tragisch ongeluk voorvalt of een wereldwijde samenszwering roet in het eten gooit..

De technologische vooruitgang heeft in combinatie met geheime experimenten gezorgd voor een opmars van gemuteerde wezens, angstwekkende machines en ultrasterke robots – die nu in opstand komen tegen hun makers! Alleen jij hebt de mogelijkheid deze opmars te stoppen en te ontdekken welke leugens er achter de zogenaamde utopische wereld verscholen gaan.

Vecht voor je leven in explosieve, chaotische confrontaties en pas jouw vechtstijl aan op de vijanden die je tegenkomt. Benut de omgeving, combineer je vaardigheden en hulpmiddelen en upgrade je uitrusting om elke uitdaging te kunnen doorstaan!

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van Atomic Heart!

Specificaties

  • Merk: Focus Home Interactive
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Focus Home Interactive
  • EAN: 3512899964945
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten