winactie: Blokker Sinterklaas cadeaubon t.w.v. 100.-

Algemene actievoorwaarden 

Deze actievoorwaarden (hierna: “de voorwaarden”) zijn van toepassing op de Blokker winactie: Blokker Sinterklaas cadeaubon t.w.v. € 100,- (hierna: ‘’de actie’’) van Blokker (hierna: “organisator”). 

 

Voorwaarden voor deelname 

1. Deelname aan de actie kan door Blokker te volgen, de actie te liken en antwoord te geven (waarbij een persoon getagd is) in een comment onder de actiepost op Instagram en Facebook.

2. Meedoen aan de actie kan vanaf het moment van plaatsing van de actiepost door de organisator op Instagram en Facebook tot en met 4 december 2023.

3. Deelname is uitgesloten voor personen jonger dan achttien jaar en ook personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland. 

4. Deelname aan de actie is uitgesloten voor medewerkers van Blokker en ook iedereen die op de een of andere manier (in)direct betrokken is bij de ontwikkeling en uitvoering van de actie. 

5. Wanneer men deelneemt aan de actie, verwerkt de organisator de door de deelnemer opgegeven persoonsgegevens om de deelname aan de actie te registreren en/of te bevestigen, om te bepalen of wordt voldaan aan de actievoorwaarden én om de eventueel toegekende prijzen aan de deelnemer toe te sturen. 

 

Bepalen van de winnaar(s) 

1. In totaal zijn er 4 Blokker cadeaubonnen te winnen t.w.v. € 100. Er worden tweemaal 2 (2 op Instagram, 2 op Facebook) op Instagram en Facebook weggegeven. 

2. Door antwoord te geven onder de Instagram- of Facebookpost maken de deelnemers kenbaar dat zij meedoen met de Actie. 

3. Uit alle inzendingen worden 2 winnaars gekozen. De winnaars worden gekozen op basis van een willekeurige trekking. De winnaars worden bekend gemaakt in de reacties. Zij zullen hun e-mailadres en NAW-gegevens binnen 1 maand moeten sturen, anders gaat de prijs naar een andere deelnemer. 

4. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar voor andere producten of diensten, uit te keren in geld en kan niet geruild worden in een van de Blokker winkels. 

5. De winnaars worden uiterlijk 4 december 2023 bekendgemaakt.

6. Blokker zal zorgen voor de verzending van de prijs.

 

Aansprakelijkheid

1. De Organisator is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post-of verzendingsbedrijven (bijvoorbeeld vertraging, staking, beschadiging of verlies) bij de levering van de prijs.

2. Blokker is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren als zij van mening is dat de deelnemers niet conform deze Algemene Actievoorwaarden handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de Actie of het verloop van de Actie op oneerlijke wijze beïnvloeden.

3. De Organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaars eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan de Actie, met de acceptatie, het gebruik en/of misbruik van de prijs.


Overige bepalingen

1. Voor vragen over de Actie kun je contact opnemen met de klantenservice van de Organisator via telefoonnummer 088-9494800.

2. Afbeeldingen en beschrijvingen ten aanzien van de Actie dienen ter illustratie. De werkelijke weergave kan afwijken.

3. Er wordt gehandeld in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.

4. Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden.

5. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.


Blokker B.V.

T.a.v. Klantenservice

Van der Madeweg 13

1114 AM Amsterdam-Duivendrecht

Telefoon: 088-9494800

www.blokker.nl/klantenservice