Avalo Zwangerschapskussen 5XL - 330CM - Afneembare Hoes - Zijslaapkussen / Body Pillow / Lichaamskussen / Voedingskussen

Omschrijving

Extra steun nodig tijdens je zwangerschap? Het Avalo zwangerschapskussen maakt een eind aan slapeloze nachten! Dit levensgrote steunkussen is perfect gevormd naar jouw lichaam en creëert een heerlijk zacht nest om lekker in te kunnen slapen. Met extra steun aan de rug, tussen je knieën én onder je buik zul je niet meer wakker liggen van zwangerschapskwaaltjes of pijn.

Jouw voedingskussen bestaat volledig uit hoogwaardig velours materiaal en voelt heerlijk zacht aan!

Pijnvrij
Rugpijn, hoofdpijn en oververmoeidheid; het hoort er tijdens de zwangerschap allemaal bij. Maar gelukkig ben je niet alleen en helpt ons zwangerschapskussen jou er doorheen. Hoe gaat dat in z’n werk? Het kussen verlicht pijn én heeft een preventieve werking.

Extra groot
Met een lengte van 330CM en een comfortabele U-vorm kun jij heerlijk dutten in jouw nieuwe kussen. Lang, breed of juist klein, dit levensgrote kussen is geschikt voor iedereen.

Ultiem comfort
Het Avalo zwangerschapskussen is gevuld met hoogwaardig vulling en past zich aan naar de contouren van jouw lichaam. Zo groeit het kussen perfect met jouw buik mee en geeft ‘ie toch genoeg steun.

Jouw voordelen
> Voorkomt zwangerschapspijntjes
> 100% velours voor een zijdezacht gevoel
> Wasbare hoes
> Extra ondersteuning voor rug, knieën en buik
> Perfect bij het slapen en voeden

Te stevig of juist te zacht? Verwijder wat vulling of voeg extra dons toe voor de ideale pas!

Handige hoes
Het zwangerschapskussen heeft een afneembare en wasbare hoes een met rits van waardoor deze gemakkelijk te verwisselen en wassen is.

Multifunctioneel
Jouw nieuwe lichaamskussen is niet alleen handig tijdens de zwangerschap, maar helpt je ook wanneer jouw kleintje geboren is. Gebruik het kussen als steun tijdens het voeden om de druk te verlichten en geniet optimaal van deze tijd met je kindje.

Wat maakt jouw zwangerschapskussen zo handig? De hoes is volledig wasbaar!

Specificaties

  • Vorm: U
  • Kleur: grijs
  • Afmetingen: 165 x 60 cm (totaal 330CM lang)
  • Materiaal: 100% polyester & PP katoen
  • Draaddichtheid: 400TC
  • Wasmachine geschikt, mag niet in de droger

Specificaties

  • Merk: Avalo
  • EAN: 8720254661995
  • Kleur: Grijs

Beoordelingen

Gesponsorde producten