AWEMOZ® Magnetische Ophanghaakjes Zelfklevend - 10 stuks - Ophanghaken - 15 KG Trekkracht - Zilver

3723238
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ophanghaakjes Met Sterke Magneet
Met deze AWEMOZ magnetische ophanghaak kun je nu alles tot 15 KG ophangen aan magnetische wanden als een whiteboard, koelkast, glasbord, magneetbord, magneetbehang etc. Deze Neodymium ophanghaken hebben een magnetiseringsgraad van N50 en daarmee zijn het nog sterkere ophanghaakjes dan voorheen.


10 Multifunctionele Ophanghaakjes
Deze magnetische ophanghaken van AWEMOZ zijn handig en veelzijdig. Je kunt het bijna overal voor gebruiken. Zo kan je er bijvoorbeeld kleerhangers met kleding, jassen, sleutelbossen, gereedschap en kookgerei aan kwijt. Bij deze set zitten 10 zilveren AWEMOZ ophanghaakjes geleverd, maar wij bieden ook sets met andere hoeveelheden.


Kwaliteit van de ophanghaak
Deze ophanghaakjes zijn van de beste kwaliteit Neodymium. De vernikkelde Neodymium heeft een sterkte van N50, trekkracht van 15KG, voorzien van een zilverkleurige nikkelcoating en daarmee ook zeer geschikt voor het ophangen van zwaardere voorwerpen.


LET OP: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar. Het inslikken van twee of meer magneten kan zeer ernstige letsels veroorzaken. Berg de magneten buiten bereik van kinderen op.


Ervaar de handigheid van de magnetische ophanghaakjes nu door aankoop van een AWEMOZ ophanghaak set!


Specificaties

  • Merk: Awemoz
  • EAN: 8719992637652

Beoordelingen

Gesponsorde producten