BaByliss PRO Stijltang Nano Titanium Ceramic Dry & Straighten BAB2073EPE

Omschrijving


BaByliss Pro Nano Titanium Ceramic Dry & Straighten

BaByliss Pro Nano Titanium Ceramic Dry & Straighten een unieke stijltang van Babyliss Pro. Dankzij een speciaal ventilatie systeem kan de stijltang zowel op droog als vochtig haar worden gebruikt. De BaByliss Pro Nano Titanium Ceramic Dry & Straighten heeft gaatjes in de platen van de tang, waardoor stoom kan ontsnappen die vrijkomt tijdens het steil maken van het haar. Daardoor blijft de natuurlijke vochtbalans op peil, en kunnen de haarverzorgings- en stylingsproducten doelgerichter hun werk doen. Dit werkt zelfs door tot in de haarvezel.

BaByliss Pro Nano Titanium Ceramic Dry & Straighten bevat de zogenaamde TECHOLOGIE EP 5.0, dit houd in dat er een speciale micrometrische metallic coating is aangebracht op de platen van de stijltang, waardooer de platen nog haarvriendelijker zijn, warmte verdeling nog optimaler is, en er een hogere weerstand bij hogere temperaturen onstaat. De platen zijn 3 keer zo gladder, sterker en harder.

BaByliss Pro Nano Titanium Ceramic Dry & Straighten

Voor zowel droog als nat haar Zeer hoge temparatuur van 230 graden Celsius Speciale Ep 5.0 Technologie 5 warmtestanden (115-140-170-200-230 graden Celsius) Meedraaiend snoer van 2,70 Milieubewust 60 W

Specificaties

  • Merk: BaByliss PRO
  • EAN: 3030050091649
  • Model: BAB2073EPE
  • Vermogen (Watt): 60.0
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten