Bag in Bag - Organizer - Zwart 

1948533
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wij dames willen nu eenmaal het liefst zoveel mogelijk spullen meenemen. En dan ook nog in een hele grote schouder-/handtas. Dat is natuurlijk geen probleem, maar het zoeken naar kleine dingen zoals je sleutels en telefoon wordt toch een stuk lastiger. Met de Bag-in-Bag tas heb je allemaal verschillende opbergvakken. Zo kun jij je spullen een vaste plek geven zodat je die binnen no time uit je tas weet te pakken. De Bag-in-Bag is ook erg handig wanneer je veel verschillende tassen hebt en het liefst elke dag een andere tas meeneemt. Je hoeft niet meer elke dag al je spullen over te pakken, je pakt enkel je de Bag-in-Bag en je hebt al je belangrijke, dagelijkse spullen bij de hand.

Ook in je rugtas naar school is de Bag-in-Bag erg handig. Je kan de tas bijvoorbeeld gebruiken als etui en sleutelhouder. Of gebruik hem als cosmetica tas en neem al je make up geordend mee op vakantie. Kortom de Bag-in-Bag komt altijd wel van pas.

De Bag-in-Bag is 30 cm en 18,5 cm hoog. De tas heeft meerdere opbergvakken waarvan 2 grote vakken die afsluitbaar zijn met een rits. Doormiddel van de drukknopen aan de zijkanten kun je de maat van de Bag-in-Bag verstellen. Door de handvatten aan de bovenkant pak je de tas gemakkelijk op.

Specificaties

  • EAN: 8712983285948

Beoordelingen

Gesponsorde producten