BANZ Kidz gehoorbeschermer Geo/Prism

Omschrijving

BANZ Hear No Blare gehoorbeschermers voor kinderen met een stevig ontwerp en een range aan mooie kleuren en FUNKY designs.
Kind gehoorbeschermers van Banz Kidz

BANZ gehoorbeschermers zijn gemaakt om het gehoor van kinderen te beschermen in de meest uiteenlopende situaties, Zoals; sport evenementen, races, concerten, luchtshows, motorboot varen, lawaai in en om het huis bij verbouwingen of klussen, carnaval en natuurlijk ook in de schoolklas.

Hippe beschermers die comfortabel zijn door de zachte verstelbare hoofdband en zachte oorkussens. Daarnaast zijn ze nog eens licht van gewicht met nog geen 190 gram. Ze zijn inklapbaar en daardoor makkelijk op te bergen of mee te nemen. 
Deze gehoorbeschermers zijn niet alleen uitermate geschikt voor gebruik bij bijvoorbeeld concerten, festivals of andere luidruchtige evenementen. Oorkappen voor concentratie in de klas Ze zijn ook geschikt voor in de klas tijdens bijvoorbeeld toetsen of wanneer een kind snel afgeleid wordt door omgevingsgeluiden bij het zelfstandig werken.
Sommige kinderen kunnen zich slecht concentreren door omgevingsgeluiden in het klaslokaal. Dit kan de schoolprestaties negatief beïnvloeden en voor deze kinderen zijn de gehoorbeschermers van BANZ een goede oplossing. Kinder gehoorbeschermers van Banz Kidz - Lichtgewicht nog geen 190 gram
- Comfortabele verstelbare hoofdband
- Zachte oordoppen voor extra comfort en goede afsluiting
- Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
- Hoge geluidstolerantie SNR waarde van 24.3 dB
- Verschillende hippe kleuren
- Geschikt voor nagenoeg elke omgeving met lawaai zoals bijvoorbeeld; sport evenementen, races, concerten, luchtshows, motorboot varen, lawaai in en om het huis bij verbouwingen of klussen, carnaval en natuurlijk ook in de schoolklas
- Goedgekeurd volgens norm CEEN 352-1 Voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar De BANZ kindergehoorbeschermers zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar en hij kan jaren meegroeien met het kind door de verstelbare hoofdband. Voor de jongere kinderen is er de BANZ babygehoorbeschermer en deze zijn geschikt voor baby's van 3 maanden tot ongeveer 2 jaar.
 

Specificaties

  • Merk: Banz
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 9330696016117

Beoordelingen

Gesponsorde producten