BBQ Houtskoolbarbecue Op poten - 88cm - Grilloppervlak 60x29 cm - Zwart

3735964
69.99
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bizargoedkoop
2,6 Sterren
BBQ Houtskoolbarbecue Op poten - 88cm - Grilloppervlak 60x29 cm - Zwart
69.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Geniet van het Zomerse Weer met deze Stevige Barbecue

Met deze barbecue kun je optimaal genieten van het warme zomerweer. Of je nu een gezellige familiebijeenkomst of een barbecuefeest met vrienden organiseert, deze stevige barbecue biedt voldoende ruimte om heerlijk te grillen. Het grote grilloppervlak zorgt ervoor dat je met gemak al je favoriete gerechten kunt bereiden. Verplaatsen is eenvoudig dankzij de handvatten, zodat je de barbecue altijd kunt neerzetten waar jij wilt. Steek het houtskool aan, ontspan en geniet van het heerlijke weer!

Kenmerken:

  1. Gemakkelijk te verplaatsen: Met de twee handvatten aan de zijkanten is deze barbecue moeiteloos te verplaatsen. Of je nu vanuit de tuin naar het terras wilt verhuizen of de barbecue wilt meenemen naar een vriendenbijeenkomst in het park, het verplaatsen van deze barbecue is een fluitje van een cent.

  2. Handige metalen greep op het rooster: Het rooster van de barbecue is voorzien van een metalen greep, waardoor je het gemakkelijk kunt optillen en verstellen. Hierdoor kun je de afstand tussen het vuur en het voedsel aanpassen om de perfecte grillresultaten te bereiken.

  3. Stevig gebouwd: Deze barbecue is stevig gebouwd en gemaakt om lang mee te gaan. Het duurzame materiaal en de solide constructie zorgen voor een betrouwbare barbecue-ervaring, zodat je keer op keer kunt genieten van heerlijk gegrild voedsel.

Specificaties:

  • Afmeting: 88 cm x 50 cm x Hoogte 72 cm
  • Grilloppervlak: 60 cm x 29 cm
  • Kleur: Zwart met poedercoating
  • Gewicht: 6600 gram
Met een afmeting van 88 cm x 50 cm x Hoogte 72 cm biedt deze barbecue voldoende ruimte om grote hoeveelheden voedsel tegelijk te grillen. Het zwarte poedercoating zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en bescherming tegen weersinvloeden.

Deze barbecue is de ideale metgezel voor gezellige zomerse bijeenkomsten en zal zeker indruk maken op je familie en vrienden. Geniet van de heerlijke smaak van gegrild voedsel en creëer onvergetelijke herinneringen met deze stevige en betrouwbare barbecue.

Specificaties

  • Merk: Kemper
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8719987438004
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 32x65x65 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten