Over deze verkoper

Boska

Boska

Verkoper sinds 17 juni 2020
Boska is gek van food! En waar je van houdt wil je koesteren met de juiste tools. Kaas en chocolade zijn onze topfavorieten. Van beiden kan je gesneden, geschaafd, geraspt, gekruld of gesmolten als fondue genieten. Ons verhaal begon ruim 120 jaar geleden, toen smid Willem Bos zijn eerste kaasgereedschap maakte voor professionals. In 2000 begonnen we met het ontwerpen van Cheesewares voor thuisgebruik, zoals fonduesets, kaasplanken, kaasmessen en kaasschaven. Onderweg werden we verliefd op chocolade en in 2018 introduceerden we de revolutionaire Fondue Set Marie – ’s werelds eerste au bain-marie fondue set. We weten hoe je van kaas moet genieten, net zoals van chocolade. Eén ding is zeker; ze smaken allebei het beste als je ze eet samen met de juiste mensen én de juiste tools.

Informatie

Ben je toch niet tevreden over je gekochte product? Geen probleem, je kunt het product altijd terugsturen naar ons. Producten kunnen tot 30 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd. De producten en verpakkingen moeten zoveel mogelijk onbeschadigd zijn.

Retourlabel aanvragen:
- Stuur een mail naar returns@boska.com met je bestelnummer
- Je ontvangt dan van ons een retourformulier en RMA nummer
- Vul het retourformulier in en voeg deze toe aan het pakket
- Onderaan het retourformulier vind je een verzendlabel
- Plak deze op de doos en geef het pakket af bij het dichtstbijzijnde servicepunt
- Zodra wij de retour ontvangen, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan je retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contact

Spanjeweg 8
2411PX Bodegraven
NLD
KVK: NL801907962B01
BTW: 29039753
Tel: 0172 611502
E-mail: pascal.verheul@boska.com
Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.