Over deze verkoper

De Ballonnenkoning

De Ballonnenkoning

Verkoper sinds 23 augustus 2017
Ballonnen, feestartikelen, slingers en toebehoren. Bij de Ballonnenkoning hebben we het allemaal. Producten worden uit voorraad geleverd. In verschillende productgroepen hebben wij een groot assortiment beschikbaar. Wanneer u gaat trouwen is de Ballonnenkoning.eu het juiste adres. We hebben een groot assortiment artikelen voor uw bruiloft. Wij zijn altijd erg benieuwd naar uw beoordeling. Mocht u vragen hebben over een product en/of over de dienstverlening staan wij u graag te woord. Onze klantenservice is bereikbaar via: webshop@deballonnenkoning.nl of telefonisch: maandag-vrijdag van 9:00-17:00 010-4186182

Informatie

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan je retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contact

Spoorhaven
2651AV Berkel en Rodenrijs
NLD
KVK: NL821425456B01
BTW: 61674664
Tel: 0104186182
E-mail: administratie@deballonnenkoning.nl