Over deze verkoper

Nergens Zo Goedkoop

Nergens Zo Goedkoop

Verkoper sinds 28 oktober 2020
nergenszogoedkoop.nl is de absolute online discounter met een enorm non-food assortiment voor echte stuntprijzen. Onze webshop is een ICT dagbestedingsproject van Stichting De Inzet Zorggroep welke in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen is mogelijk gemaakt door Stio Laak, beiden gevestigd te Den Haag. Met dit project maken wij nadrukkelijk het verschil door onderscheidende dagbesteding met bijbehorende zorg op maat te bieden voor cliënten met een beperking, deelnemers met een enorme afstand tot de arbeidsmarkt en leerlingen (stagiairs) vanuit het Voortgezet Speciaal Onderwijs. De deelnemers aan dit project bieden wij een scala aan mogelijkheden om in hun eigen tempo zinvol bezig te zijn zonder prestatiedruk. Voornaamste doelen zijn sociale vaardigheden te ontwikkelen, het volgen van leerwerktrajecten om hiermee de zelfredzaamheid te bevorderen in onze hedendaagse maatschappij. De gespecialiseerde begeleiding bestaat uit vrijwilligers, zorgprofessionals en werkbegeleiders. Op al onze producten in de webshop van weekstunter.nl maken wij zeer geringe marges. Alle opbrengsten worden aangewend binnen onze non-profit zorgorganisatie, zo kunnen wij onze cliënten vooruit helpen! Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij je graag naar www.inzetdenhaag.nl/vrienden-ambassadeurs/ zodat je volledig op de hoogte bent van onze oprechte bedoelingen! Wees er dus van overtuigd dat je met jouw aankoop een fantastische bijdrage levert aan ons prachtige werk en beschouw jezelf als een vriend van Stichting De Inzet Zorggroep! Alvast enorm bedankt mede namens onze cliënten!

Informatie

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd.
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per email vanuit Blokker.
- De terugbetaling zal (indien van toepassing) worden verzorgd door Blokker.

Contact

Trekvlietplein 14
2516AZ Den Haag
NLD
KVK: NL805995249B01
BTW: 41160302
Tel: 070 2050 254
E-mail: marketing@stiolaak.com