Over deze verkoper

NXT Retail Sales B.V.

NXT Retail Sales B.V.

Verkoper sinds 16 juli 2020
NXT Retail Sales is het zusterbedrijf van de officiële distributeur van diverse kwalitatieve merken in de Benelux. NXT Retail is tevens een gecertificeerd Thuiswinkel Waarborg-lid met de daarbij horende zekerheden. Doordat wij rechtstreeks in contact staan met de fabrikant, kunt u rekenen op een snelle levering en een goede service wanneer uw product helaas defect is. Uiteraard kunt u gebruik maken van gratis retourneren en krijgt u minimaal 2 jaar garantie. Bij pakketten die meer dan 30 kg wegen, wordt het product vóór de drempel geleverd. Wij kunnen een oud artikel soort gelijk artikel voor u meenemen. Als u dit graag wilt, kunt u ons direct na het bestellen een e-mail sturen zodat wij dit voor u kunnen verwerken bij de vervoeder. Heeft u ons geen mail gestuurd, kunnen wij géén oud artikel meenemen voor u. U kunt een e-mail

Informatie

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS* te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kan je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Alleen met behulp van deze retourinstructie kan je het pakket gratis* aan ons retourneren.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en bij voorkeur in de originele verpakking worden teruggestuurd. Als de verzegeling van het product is verbroken kan het niet worden geretourneerd (denk aan bv hygiëne gevoelige producten zoals thermometers).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan de retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

* Een standaard pakket kan GRATIS worden geretourneerd (lichter dan 20 kilo en kleiner dan 175x78x58 cm).


Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht moet je rekening houden met de volgende retourkosten:
- zending zwaarder dan 20 kilo: € 41,40
- zending groter dan 175x78x58 cm: € 41,40
En dan wordt de zending netjes bij je opgehaald (omdat deze niet kunnen worden verstuurd met een reguliere bezorgdienst). Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Contact

Beethovengaarde 140
5344CK OSS
NLD
KVK: NL861542125B01
BTW: 80057047
Tel: 0412 745370
E-mail: support@nxtretailsales.nl
Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.