Beautylush Elektrische Nagelfrees Set 65W. Inclusief Schuurkapjes Wit.

2575377
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Nagelfrees set van Beautylush bevat alles wat je nodig hebt voor een manicure, pedicure behandeling.


De complete nagelfrees set bevat naast de freesmachine en het handvat, een voetpedaal dat een gemakkelijke bediening mogelijk maakt, een siliconen standaard waarmee je het handvat tijdens het werk naar beneden kunt houden en een handvat dat aan de rechter- of linkerkant kan worden bevestigd, afhankelijk van je voorkeuren - hiermee kun je het handstuk permanent neerleggen na het beëindigen van het werk. De freesmachine en het voetpedaal eronder zijn voorzien van antislipkussentjes, die extra beschermen tegen uitglijden.

De complete nagelfrees set bevat ook 4 sets opzetfreesstukken. In het bovenste deel van de freesmachine bevinden zich 6 gaten waarin je bijvoorbeeld de meest gebruikte frezen kunt opbergen. De freesmachine kenmerkt zich door een stille en soepele werking.

VERKORT DE MANICURE / PEDICURE TIJD - met een freesmachine is de tijd voor het uitvoeren van een manicure / pedicure zelfs met de helft korter! Je hoeft je handen / voeten niet in aceton te drenken of te vijlen met een gewone nagelvijl. Het enige wat je hoeft te doen is een freesmachine gebruiken en de juiste frees, en je nagel zal niet verzwakken door aceton of overmatig vijlen. Met de freesmachine kun je ook de verlengde nagels snel inkorten. Het handvat ligt perfect in de hand, bovendien trilt het niet, waardoor het vermoeidheid na langdurig gebruik voorkomt, het heeft ook grote invloed op de kwaliteit van het werk.

2 MODI - het apparaat heeft de mogelijkheid om zowel het pedaal als de basis te bedienen - gebruik gewoon de schakelaar om een ??van de modi te selecteren (hand / voet). De pedaalbediening bestaat uit het in- en uitschakelen van de freesmachine met de vooraf ingestelde omwentelingen. De freesmachine heeft ook een TWIST - LOCK blokkade , de veiligste en snelste manier om frezen te wisselen. Om het te veranderen, draai je helemaal naar links, na het installeren van een nieuwe frees, draai je de freesmachine naar rechts.

4 SETS SNIJDERS - de set bevat een set van 36 diamantslijpers - ze zijn perfect voor het verwijderen van hybride nagellak, gel of acryl, voor het verwijderen van nagelriemen en het polijsten van nagels, het reinigen van nagels van de onderkant, enz. 12 steenfrezen - ze worden gebruikt voor het matteren van nagels, vijlen, nagelriemen bewerken, nagels inkorten, de huid slijpen en gladmaken. 12 viltstekers - dankzij deze uitstekers kun je zowel de natuurlijke als de kunstmatige nagelplaat polijsten. Ze zijn nodig voor professionele manicures en pedicures. Een viltsnijder geeft de nagelplaat een glaseffect. Bovendien zijn er 106 freeskapjes in de set inbegrepen die 100% hygiëne garanderen tijdens behandelingen.

De elektrische nagelfrees voldoet aan Europese normen. De freesmachine weegt 625gr in vergelijking met andere freesmachines die slechts 150gr wegen. Dit is een garantie van de hoogste kwaliteit, de productie maakt gebruik van hoogwaardige componenten die jarenlang werk met het product garanderen.

Specificaties:
- Vermogen: 65W
- Voeding: 220-240V; 50-60Hz
- Maximale rotatiesnelheid: 35000/min
- Freesdiameter: 2,35mm - standaard
- Vermogen om de rotatie van richting te veranderen: ja
- Bescherming tegen oververhitting: ja
- Afmetingen l/b/h: 17/15/10cm
- Kabellengte: 100cm
- Gewicht freesmachine: 625g
- Gewicht set: 1,4kg
- Gewicht incl verpakking: 1,44kg

Inhoud:
- freesmachine met een netsnoer
- handstuk
- voetpedaal
- siliconen standaard
- montagebeugel
- set van 6 diamantslijpers met kapjes
- set van 12 stenen uitstekers
- set van 30 diamantslijpers
- set van 12 viltstekers
- 100 kapjes

Specificaties

  • EAN: 8720246144109

Beoordelingen

Gesponsorde producten