Beddinghouse dekbedovertrek Forest Voice Coral-200x200/220

1505493
49.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Slaap-Vaak
4,6 Sterren
Beddinghouse dekbedovertrek Forest Voice Coral-200x200/220
49.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Dit Beddinghouse dekbedovertrek Forest Voice heeft een prachtig handgeschilderd bladerdessin dat gebaseerd is op Japanse schilderijen, maar eigenlijk ook wel een beetje oer-Hollands aandoet. De mooie koraal kleuren op een witte ondergrond geeft een tijdloos gevoel en een mooie sfeer aan de slaapkamer. Dit dekbedovertrek is een echte must have.

Prachtig dessin

Dit dekbedovertrek kenmerkt zich door verschillende banen in koraal en wit in verschillende texturen. Het geheel heeft een mooie vintage stijl die geschikt is voor zowel een romantisch landelijk wonen slaapkamer, als een trendy, moderne slaapkamer. Vooral het gebruik van de verschillende structuren als print zorgt voor een vintage styling, terwijl het koraalroze kleurgebruik het dekbedovertrek juist weer een moderne look&feel geeft. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen van hoogwaardige kwaliteit. En wist u dat de kleuren van het dekbed zelfs na herhaaldelijk wassen toch nog mooi blijven?

Nooit geen koude voeten meer

Het hoogwaardige katoen zorgt voor een heerlijk warm dekbed waar je voeten zich met plezier aan zullen warmen. Bovendien zorgt de speciale druktechniek ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt. Mochten uw voeten toch echt een eigen leven leiden 's nachts en de volgende dag half uit het bed liggen, dan zult u ook wel regelmatig last hebben van koude voeten. Om dit te voorkomen kunt u de instopstrook van het dekbedovertrek bij het matras in stoppen. Zo zorgt u ervoor dat uw rusteloze voeten geen kant op kunnen en wel lekker warm móeten blijven.

Maten

Dit Beddinghouse dekbedovertrek Forest Voice is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Bij de lits-jumeaux of tweepersoons dekbedovertrekken worden standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de eenpersoons dekbedovertrekken wordt één kussensloop bijgeleverd. Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde hetzelfde dessin. Bent u helemaal verliefd geworden op dit landelijke dekbedovertrek? Dan is dit Beddinghouse dekbedovertrek Forest Voice echt iets voor u!

Specificaties

  • Merk: Beddinghouse
  • EAN: 8715769612150
  • Maximale wastemperatuur (°C): 40 °C
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Katoen
  • Geschikt voor dekbedmaat: 200x220
  • Maatvoering: Tweepersoons

Beoordelingen

Gesponsorde producten