BEEM- Uitklopbak - RVS

3628724
39.90
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het onmisbare accessoire bij elke espressomachine

Iedereen die van espresso houdt, waardeert schone en gestructureerde processen, van het aanstampen tot het weggooien van het koffieafval na bereiding in de espressomachine. Dankzij deze uiklopbak van BEEM hoef jij niet langer naar de prullenbak te lopen om je koffieafval weg te gooien, want hiermee klop je het koffiedik zo uit de portafilter.  

Uitklopbak met handige features

De BEEM uitklopbak is voorzien van handige features om het maken van die heerlijke espresso zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is de klopstang bewust aan de achterkant van de container bevestigd en niet, zoals vaak het geval is, in het midden. Hierdoor valt het koffiedik eenvoudig in de opvangcontainer. Staafjes die in het midden bevestigd zijn hebben meestal de neiging om het koffiedik ernaast te laten vallen. Bovendien heeft de klopstang een siliconen coating. Die beschermd de filterdrager, minimaliseert het geluidsniveau en maakt - last but not least - het schoonmaken super makkelijk!

Grote opvangbak en veilig te gebruiken

De BEEM knockdown container biedt met een inhoud van ca. 650 ml voldoende ruimte voor meerdere bereidingsruns en het bijbehorende koffiedik. Daarnaast is de onderkant met antislip rubber bekleed voor extra veiligheid.  Hierdoor glijdt de uitkloplade niet weg en wordt de ondergrond beschermd. Tot slot is de eindschoonmaak snel en eenvoudig gedaan, omdat alle onderdelen kunnen worden verwijderd en eenvoudig kunnen worden afgespoeld.

Specificaties

  • Merk: Beem
  • EAN: 4060449083466
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten